Straat reclame

Wij maken van reclame een kunstwerk

Bekijk PortfolioContact ons

Straat reclame

Reclame uitingen in de publieke ruimte zijn voor ons een vorm van kunst. Niet zomaar een straatbeeld ontsierend billboard of spandoek, maar muren en straten omtoveren tot een kunstwerk. Uitingen waar mensen voor blijven staan, een foto maken en delen op social media. Ongemerkt worden zij ambassadeurs voor jouw merk.

Wil jij je echt onderscheiden en bovendien onderdeel maken van een urban leefstijl. Een stad aantrekkelijker maken door creatieve, spannende, speelse uitingen te plaatsen? Wij hebben diverse mogelijkheden om jouw merk ijzersterk neer te zetten in de publieke ruimte.

Contact ons

Commerciële schilderingen

Als eerste in Nederland bieden wij in Amsterdam een commerciële muur aan. Op een A-locatie aan het Weesperplein. Onze artiesten kunnen deze voor een bepaalde duur beschilderen met een ontwerp voor jouw merk. Hartje Amsterdam om de hoek bij theater Carré en de Universiteit van Amsterdam.

Meer weten? Check de pagina voor onze commerciële muur aan het Weesperplein voor meer informatie.

Weesperplein

Groene, creatieve reclame uitingen

100% milieu vriendelijke reclame uitingen! Ons creatieve team kan een coole, groene campagne voor jullie uitdenken. Wij denken graag mee om jouw bedrijf klimaat neutraal te promoten.

Wij hebben de volgende groene opties;
- Sand ads
- Clean ads
- Crop ads
- Rain campaign
- 3D street ads
- Ice ads
- Foam ads

Meer weten? Neem hier contact met ons op.

Het Hoogste Niveau

We maken gebruik van de allerbeste materialen en werken uitsluitend samen met partners welke zich door de jaren hebben bewezen. MooieMuur heeft alle expertise in huis om jouw campagne vorm te geven. Van muurschildering tot ijssculptuur. Wij zorgen voor een eindproduct dat staat en waar mensen graag even stil bij blijven staan.

Bekijk onze portfolio

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01