3D Streetart / 3D Krijttekeningen

Wil je op een toffe manier aandacht trekken voor jouw winkel, bedrijf of event? Een 3D krijt tekening staat altijd garant voor heel veel aandacht. Deze tekeningen maken wij met biologisch afbreekbaar krijt dus geen belasting voor het milieu.

Uiteraard scouten wij de beste locatie voor je advertentie, we helpen je met het ontwerp en voeren het volledige proces voor je uit.

Contact ons

Impact

Het proces van het maken én het eind resultaat van deze krijt kunstwerken heeft een enorme impact op de toeschouwers. Zodra de 3D tekeningen af zijn leveren zij de ultieme plek voor een selfie op. Dit zal bijdragen aan een extra stuk PR voor jullie bedrijf. De toeschouwers worden ambassadeurs voor je campagne. De campagne leeft voort op social media, magazines, artikelen, webblogs etc.

En in dit geval..Yes, size does matter! Vooral wanneer je het hebt over een krijt kunstwerk. Hoe groter hoe beter. Voor bedrijven die groot durven denken of een grote impact willen maken bieden wij grote ideeën en concepten met een WOW factor.

Contact ons

Extra mogelijkheden

Het hele proces kan worden gefilmd. Deze film kan perfect worden ingezet op social media of je website om zo extra, langdurige aandacht te trekken voor de campagne.

Prijsindicatie of meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij sparren graag over jouw creatieve ideeën.

Contact ons

Enthousiast en ben je benieuwd of jouw ideeën geschikt zijn voor 3D Street Art? Bel ons of vul hier je gegevens in. Dan nemen wij altijd binnen één dag contact met je op om alles door te nemen.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01