Gevel reclame Weesperplein

Bekijk portfolioContact ons

Meer dan één miljoen views per maand!

MooieMuur heeft een unieke mogelijkheid in Amsterdam voor commerciele muurschilderingen. Wij verhuren deze muur per maand op een top locatie.

De muur is met een totaal oppervlak van ruim 100m2 een enorme eye-catcher op één van de grootste verkeersaders van Amsterdam. Meer dan een miljoen views per maand door de zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitgang van het metro station. Direct boven de uitgang van metrohalte Weesperplein. Om de hoek ligt het bekende Amstel hotel, theater Carre en de Universiteit van Amsterdam.

De kruising van de Wibautstraat en de Sarphatistraat is een knooppunt van al het openbaar vervoer tussen Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Amsterdam Zuid-oost, Diemen en Ijburg naar Amsterdam Centrum. Op dit kruispunt vind dagelijks op centraal station na, de grootste overstap plaats tussen metro en tram.

Meer weten? Contact ons hier.

Specificaties

Formaat: 11,4m bij 10,4m.
Uitvoerende artiesten: Karski en Tim Rodermans

Het volledige beheer van deze muur is in handen van MooieMuur in samenwerking met Tim Rodermans. Wij verzorgen het volledige pakket.

- het ontwerp
- het beschilderen van de muur
- regelen van alle materialen
- alle administratie rondom de huur van de muur
- onderhoud van de schildering

Contact ons

Street Art reclame voor jouw merk!

Street art, graffiti steeds meer zichtbaar in het moderne stadsleven. Steden krijgen een jonge uitstraling, worden aantrekkelijker, mooier, inspirerender door aansprekende handgeschilderde reclame.

Handgeschilderd, fotorealistisch. Alles is mogelijk en wij gaan voor niets minder dan de hoogste kwaliteit voor jouw reclame uiting.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01