Commerciele Muurschildering ⎮ Hand Painted Advertisement ⎮ MooieMuur

Wij hebben diverse muren beschikbaar in de grote steden voor geschilderde reclame

Graffiti reclame

Walldogs worden ze genoemd. Reclame schilders die weer en wind trotseren om op grote hoogten, enorme gevels te voorzien van een reclame uiting. Of is het toch kunst? In Amerika is de ambacht van handgeschilderde reclame nooit verloren gegaan. Sterker nog...de authenticiteit, de creativiteit en ambacht wordt meer en meer omarmt. Een geschilderde reclame is niet zomaar een reclame. Het hele proces van het schilderen maakt onderdeel van de reclame campagne. Mensen blijven staan, maken foto's en zijn vaak enorm onder de indruk van wat de kunstenaars op grote muren voor elkaar krijgen.

Handgeschilderd, fotorealistisch. Alles is mogelijk en wij gaan voor niets minder dan de hoogste kwaliteit voor jouw graffiti reclame. Reclame wordt een kunstuiting waar vanaf de start veel aandacht voor gegenereerd zal worden. Mensen blijven staan bij het schilder proces. Maken foto's en worden zo ambassadeur voor de reclame schildering.

Met heel veel passie schilderen wij muren. Het kan niet groot genoeg, hoog genoeg zijn. Momenteel hebben wij mogelijkheden in diverse steden.

Graffiti reclame The Boys West Kruiskade Rotterdam

Straatreclame

MooieMuur heeft mogelijkheden voor commerciële reclame schilderingen in diverse steden. Waaronder deze top locatie in Amsterdam. De muur kan per maand gehuurd worden en wordt beschilderd door één van onze graffiti kunstenaars met jouw street art reclame.

De muur is met een totaal oppervlak van ruim 100m2 een enorme eye-catcher op één van de grootste verkeersaders van Amsterdam. Meer dan een miljoen views per maand door de zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitgang van het metro station. Direct boven de uitgang van metrohalte Weesperplein. Om de hoek ligt het bekende Amstel hotel, theater Carre en de Universiteit van Amsterdam.

De kruising van de Wibautstraat en de Sarphatistraat is een knooppunt van al het openbaar vervoer tussen Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Amsterdam Zuid-oost, Diemen en Ijburg naar Amsterdam Centrum. Op dit kruispunt vind dagelijks op centraal station na, de grootste overstap plaats tussen metro en tram.

Reclame schildering hoe en door wie?

Formaat; vanaf 80m2
Uitvoerende artiesten: Karski en Tim Rodermans

Het volledige beheer van onze muren is in handen van MooieMuur in samenwerking met Tim Rodermans. Wij verzorgen het volledige pakket.

- het ontwerp
- het beschilderen van de muur
- regelen van alle materialen
- alle administratie rondom de huur van de muur
- onderhoud van de schildering

Geintresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01