Veel gestelde vragen en praktische informatie

Wat is een graffiti agency?

Onze roots liggen diep geworteld in de graffiti scène. Roy is als kleine jongen begonnen als graffiti boefje en vanaf jonge leeftijd al in contact met mensen in de street art wereld. Dat heeft hem een wereldwijd netwerk van vrienden/kennissen in de graffiti wereld opgeleverd. Dit maakt dat wij ons nu met trots een agency kunnen noemen. Voor elke stijl denkbaar hebben wij een artiest in onze portefeuille. Dat maakt dat wij ook voor grote projecten met meerdere schilderingen en artiesten onze handen niet omdraaien.

Wat zijn de kosten voor een muurschildering?

Om de prijs van een muurschildering te bepalen hebben wij verschillende gegevens nodig. Zoals afmetingen van een muur, de ondergrond. De hoeveelheid details is ook bepalend voor de prijs. Meer details betekend dat de graffiti artiest meer uren nodig heeft om de muurschildering te maken. Maar als richtlijn kun je aanhouden dat we komen schilderen vanaf Euro 500,-

Het ontwerp voor een muurschildering, hoe werkt dat?

Bij ons is heel veel mogelijk. Misschien heb je zelf al een idee en wil je dat wij dit ontwerp voor jou uitwerken tot een mooie muurschildering. Maar het kan ook zijn dat je wel graag een muurschildering wil, maar echt geen idee wat het moet worden. In dat geval gaan we samen in gesprek en kijken we goed naar de omgeving waar de schildering moet komen. We houden dan rekening met de kleuren in de omgeving van de muur. Jouw persoonlijke smaak. De sfeer en beleving rondom de muur. Ook voor bedrijven kunnen we van scratch iets opbouwen in bijvoorbeeld de huisstijl kleuren. Het ontwerp is onderdeel van het hele proces. Wij zijn thuis in alle stijlen en hebben altijd een passende artiest voor jouw muurschildering.

Op welk formaat muur kunnen jullie een muurschildering maken?

Wij komen schilderen vanaf 10m2. En er is verder eigenlijk geen limiet aan het formaat muur. Wij hebben al heel grote projecten op onze naam staan. Een muur is nooit te groot voor ons.

Muurschildering op locatie

Wij werken op elke door jou gekozen locatie. In Nederland of daarbuiten. Ons werkgebied is in principe wereldwijd.

Wat is de wachttijd?

Onze planning is altijd moeilijk te voorspellen. Het is het beste even te bellen als het gaat om een spoedklus. Dan zullen wij altijd onze best doen om de klus op een zo kort mogelijke termijn te realiseren.

Welke materialen gebruiken jullie voor een muurschildering?

Wij gebruiken i.v.m. de kwaliteitsnorm altijd onze eigen materialen. Voor muurschilderingen gebruiken wij altijd spuitbare acryverf van hoge kwaliteit. Soms is het nodig de ondergrond eerst te gronden met een latex. Ook hier geldt dat we uitsluitend hoge kwaliteit latex zullen gebruiken om de kwaliteit van de schildering te waarborgen.

Kunnen jullie een buitenmuur na het beschilderen ook voorzien van een beschermlaag?

Absoluut. Voor een muurschildering buiten raden we dit zelfs aan. Hiervoor gebruiken we een anti-graffiti coating. Op die manier is de schildering voor zeker 10 jaar beschermd. En gelijk ook beschermd tegen eventuele illegale tags. Ook deze zijn dan makkelijk weer te verwijderen.

Onze werktijden

Wij werken wanneer dit uitkomt. Natuurlijk zijn kantoortijden voor ons het makkelijkste, maar wij begrijpen heel goed dat dat voor bedrijven bijvoorbeeld heel lastig is. Wij zijn daarom heel flexibel en maken graag een passende afspraak zodat wij zo min mogelijk mensen in de weg lopen tijdens het schilderproces.

Hoe werkt het met de betaling voor de muurschildering?

Zodra we het eens zijn over het ontwerp, locatie en tijdstip stuurt MooieMuur een faktuur voor een aanbetaling van 50% van de totaal faktuur. Na ontvangst van de eerste helft starten wij onze werkzaamheden. Zodra de muurschildering af is sturen wij de faktuur voor de laatste helft en deze dient maximaal 14 dagen na dagtekening op onze rekening te staan.

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


Karski and Beyond

Roy Valk is in de graffiti wereld beter bekend als Karski. Samen met Roelof Schierbeek beter bekend als Beyond vormt hij het graffiti duo Karski and Beyond.

Samen hebben zij inmiddels al vele muurschilderingen gerealiseerd voor heel diverse opdrachtgevers. In zowel binnen en buitenland. Festivals gedecoreerd, wijken opgefleurd, bedrijven aangekleed.

Wanneer je geintresseerd bent in een muurschildering van dit vermaarde graffiti duo neem dan contact met ons op.