Graffiti artiest ⎮ MooieMuur

Wij hebben altijd een passende artiest voor jouw project. Bel of mail voor meer informatie.

Direct contact

Ervaren graffiti artiesten

Met jaren ervaring in de wereld van graffiti en muurschilderingen zorgen wij altijd voor een passende match voor jouw project. Of je nu een slaapkamer of een kantoor wil laten beschilderen wij hebben de expertise in huis om een geweldig kunstwerk te realiseren.

Eigenaar Roy Valk aka Karski heeft meer dan 20 jaar ervaring met het maken van graffiti muurschilderingen. Realisme en abstract werk is allemaal mogelijk. Heb je een heel groot project? Geen probleem. Met een groot netwerk aan artiesten in binnen- en buitenland zorgen wij voor een team wat jouw project van begin tot eind tot de puntjes verzorgd.

Er is heel veel mogelijk met een muurschildering. Wil jij binnen je bedrijf zorgen voor een fijne sfeer op kantoor? Of misschien heb je een entree waar je met een goed uitgedachte muurschildering echt impact wil maken op je bezoekers? Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat het gewenste resultaat door wordt gevoerd in het concept, ontwerp en het definitieve kunstwerk.

Graffiti laten makenDirect contact
muurschildering woonkamer mooiemuur

Graffiti artiest⎜Muurschildering⎜Openbare ruimte

Wij hebben ruime ervaring met het maken van grote, openbare muurschildering voor gemeenten en bijvoorbeeld non profit organisaties. Is er bij jou in de buurt een wijk waar wel wat vrolijkheid gebracht kan worden doormiddel van muurschilderingen? Wij komen graag in contact om meer te vertellen over het effect van een muurschildering in een wijk.

Ook participatie trajecten met de jeugd of wijkbewoners is geen probleem. Wij gaan graag met alle betrokkenen om de tafel te zitten om tot een eindresultaat te komen waar iedereen blij van wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw idee te bespreken. Wij zijn gek op out of the box ideeën. Creatieve gekke projecten. Niks is ons te gek.

BedrijvenOpenbare ruimte

Bekende graffiti artiesten

Waar MooieMuur begon met kleinere opdrachten is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een agency. Roy heeft een wereldwijd netwerk opgebouwd door de jaren heen. Daardoor is MooieMuur in staat voor elk project de perfecte kunstenaar te leveren. En natuurlijk schildert hij zelf ook altijd nog met heel veel passie. Inmiddels runt hij MooieMuur niet meer alleen, maar helpt zijn partner al een tijdje achter de schermen. De lijntjes blijven kort. Je hebt altijd of Roy of Claudia aan de telefoon en wij helpen je allebei met net zoveel passie.

Nog altijd kun je MooieMuur benaderen voor een piece in je slaapkamer. Je naam in graffitiletters. Of een toffe opdracht voor een bedrijf. De cross over met reclame is ook altijd blijven bestaan. Diverse grote reclame opdrachten hebben inmiddels de stal van MooieMuur verlaten. Karski heeft mooie schilderingen gemaakt voor Fifa, Tia Maria en bijvoorbeeld Netflix.

Direct contact

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01