Graffiti voor bedrijven ⎜ MooieMuur

Graffiti kunstenaar ⎜ Graffiti op de muur ⎜ Graffiti muurschildering ⎜ Graffiti logo

Graffiti muurschildering op kantoor

Ben je op zoek naar een graffiti artiest voor een bijzondere muurschildering voor je bedrijf? De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig. Denk aan een kunstwerk aan de muur. Maar ook de gevel kan worden beschilderd met graffiti art. Een saaie vergaderruimte komt tot leven. Kleuren brengen warmte en zorgen voor een unieke uitstraling.

We kunnen niet alleen je logo op de muur schilderen, maar voeren de volledige huisstijl door in het hele kantoor. Op die manier breng je alle ruimten samen en wordt het saaie kantoor een plek waar iedereen graag komt werken. Een graffiti schildering maakt meer impact dan je wellicht denkt.

Direct contact opnemen

Een graffiti muur laten maken. Hoe werkt dat?

Graffiti's zorgt dat een ruimte of gevel body krijgt. Het is van belang dat de graffiti muur aansluit bij het gebouw en jullie huisstijl. Het is daarom belangrijk dat we foto's ontvangen van de muur met de exacte maten of we komen langs om alles op te meten en te bekijken. Een goed gesprek over wat jullie willen bereiken is de basis.

Op basis van jullie wensen, huisstijl en logo maken wij een offerte voor de klus. Bij akkoord gaan wij voor jullie ontwerpen. Wij gaan voor niks minder dan een tof ontwerp dat helemaal aansluit bij jullie concept of bedrijf.

Onze werkwijze

Graffiti kunst voor jouw bedrijf tot in de puntjes geregeld!

Wij regelen alles van A tot Z. Het afdekken van de omgeving tegen spuitnevel en eventueel gebruik van hoogwerkers en de gevelinspectie. We zorgen voor de perfecte grondlaag en de mogelijkheid om een beschermende coating toe te passen. Ook leveren wij de locatie uiteraard weer helemaal netjes op.

Ben je geintresseerd om met ons te sparren over de mogelijkheden voor jouw project? Neem vrijblijvend contact op via telefoon, app of ons contact formulier.

Contact ons

Professioneel graffiti werk

We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en hebben jarenlange ervaring in het maken van graffiti schilderingen van hoge kwaliteit.

Met een oog voor detail zorgen wij voor een passend ontwerp in de omgeving. De perfecte kleurcombinaties, gelaagdheid in het ontwerp door realisme te combineren met abstracte kunst. Wij zorgen dat jouw graffiti project een kunstwerk wordt dat de aandacht gaat trekken.

Bekijk onze portfolioMuurschildering voor je bedrijfMuurschildering restaurant

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


    Restaurant graffiti⎜ Graffiti art ⎜ Graffiti spuiten ⎜ Spray paint art ⎜ Graffiti artist ⎜ Graffiti laten maken