Skip to main content

Graffiti workshop Rotterdam

Een creatief uitje voor je teambuilding event, vrijgezellenfeest, verjaardag...

of gewoon omdat het tof is!

Workshop aanvragen?

Graffiti workshop Rotterdam

Wij maken van jouw teambuilding activiteit, bedrijfsuitje, evenement, vrijgezellenfeest, of vergaderbreak een onvergetelijke belevenis. MooieMuur heeft inmiddels jaren ervaring met het geven van kwaliteits workshops aan kleine en grote groepen vanaf 10 personen.

Wij verzorgen graffiti workshops in Rotterdam, maar wij zijn heel flexibel en kunnen in heel Nederland een workshop met een hoog fun gehalte verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact ons
Graffiti workshop MooieMuur

Vanaf 10 personen

Prijzen vanaf €400,-

Duur: 1,5 / 2 uur

Meerdere locaties

Kosten graffiti workshop Rotterdam

Duur van de basis workshop is 1,5 a 2 uur, maar kan in overleg aangepast worden aan jullie wensen. De kosten voor een 2 uur durende workshop, voor 10 personen incl. materialen zijn Euro 400,- excl. BTW en reiskosten. Kleinere groepen of individuele workshops kunnen besproken worden.

Wij geven workshops vanaf 10 personen.

Graffiti workshop voor wie?

Wij geven workshops aan iedereen vanaf 12 jaar. Dit ivm de grootte van de spuitbus. De handen van jongere kinderen zijn nog te klein om de spuitbus op een comfortabele manier vast te houden. En wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier beleeft aan de workshop en ook echt wat heeft geleerd aan het einde van de graffiti workshop.

MooieMuur verzorgt alle materialen, de begeleiding, beschermende kleding en wij maken een leuke serie foto’s ter herinnering aan de dag. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te nemen.

Contact

Het graffiti workshop programma

Na ontvangst en de uitleg over de materialen zal de docent een korte uitleg geven over waar graffiti vandaan komt met een link naar Street art. Daarna zal worden gestart met de basistechnieken.

Er kan worden gewerkt met een vooraf bepaald thema of er kan vrij werk gemaakt worden met aanwijzingen en hulp van de docent. Na afloop evalueert de docent het werk en kunnen de deelnemers e.v.t. uitleg geven over hun werk aan de overige deelnemers.

Wij kunnen deze workshop in zowel Engels als Nederlands verzorgen.

Contact

Graffiti workshop op locatie

Wij geven workshops door de hele Benelux. Op locatie bij je bedrijf. Op school. Éen van onze buiten locaties of er kan een locatie gehuurd worden. Allemaal afhankelijk van je wensen, bijna alles is mogelijk.

Een street art workshop op panelen, canvas, een legale graffiti plek, een eigen muur, spandoek een mobiele muur. We vinden altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf, feestje etc.

Contact

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar én het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01