Skip to main content

Graffiti workshop

Een creatieve workshop voor je teambuilding event, vrijgezellenfeest, verjaardag...

of gewoon omdat het tof is!

Street art en graffiti workshops

Wij maken van met onze graffiti workshops van jouw teambuilding activiteit, bedrijfsuitje, evenement, vrijgezellenfeest, of vergaderbreak een onvergetelijke belevenis. MooieMuur heeft jaren ervaring met het geven van kwaliteits workshops aan kleine en grote groepen vanaf 10 personen. Zowel binnen als buiten.

Workshop voor scholenGraffiti kinderfeestje
graffiti workshop mooiemuur

Vanaf 10 pers.

Prijzen vanaf €400,-

Duur: 1,5 / 2 uur

Meerdere locaties

Graffiti workshop op locatie

Wij geven workshops door de hele Benelux. Op locatie bij je bedrijf, school of evenement. Ook kun je contact opnemen voor mogelijkheden voor buiten locaties. Of er kan een locatie gehuurd worden. Allemaal afhankelijk van je wensen. Er is heel veel mogelijk.

Een workshop graffiti spuiten op panelen, canvas of een legale graffiti plek. Een eigen muur, spandoek of mobiele muur. We vinden altijd een oplossing voor jouw bedrijf of feestje.

Contact ons

Graffiti workshop voor wie?

Wij geven workshops aan iedereen vanaf 12 jaar. Dit ivm de grootte van de spuitbus. De handen van jongere kinderen zijn nog te klein om de spuitbus op een comfortabele manier vast te houden. En wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier beleeft en ook echt wat heeft geleerd aan het einde van de graffiti workshop.

MooieMuur verzorgt alle materialen, de begeleiding, beschermende kleding en wij maken een leuke serie foto’s ter herinnering aan de dag. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te nemen.

Contact

Het graffiti workshop programma

Na ontvangst en de uitleg over de materialen zal de docent een korte uitleg geven over waar graffiti vandaan komt met een link naar Street art. Daarna zal worden gestart met de basistechnieken.

Er kan worden gewerkt met een vooraf bepaald thema of er kan vrij werk gemaakt worden met aanwijzingen en hulp van de docent. Na afloop evalueert de docent het werk en kunnen de deelnemers e.v.t. uitleg geven over hun werk aan de overige deelnemers.

Wij kunnen deze workshop in zowel Engels als Nederlands verzorgen.

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar én het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01