3D Street Art⎮ 3D Street Artist ⎮ 3D Streetpainter ⎮ Streetpainting ⎮ MooieMuur

Bekijk portfolioContact ons

3D Street Art

Wil je op een toffe manier aandacht trekken voor jouw winkel, bedrijf of event? Een 3D krijt tekening staat altijd garant voor heel veel aandacht. Een optische illusie waar mensen voor blijven staan.

Straat paintings zijn bij uitstek geschikt als eye catcher bij events, beurzen, lancering van een nieuw merk etc. Wij kunnen tijdelijke tekening maken, maar ook semi-permanente. Afhankelijk van het doel van de straattekening.

Bij 3D street art worden de toeschouwers onderdeel van het proces en de afbeelding. Ze nemen deel aan de uiting. Dat maakt dit een super toffe manier van aandacht vragen voor jouw merk of event.

3D Street Painting

Het proces van het maken én het eind resultaat van deze krijt kunstwerken heeft een enorme impact op de toeschouwers. Zodra de 3D tekeningen af zijn leveren zij de ultieme plek voor een selfie op. Dit zal bijdragen aan een extra stuk PR voor jullie bedrijf. De toeschouwers worden ambassadeurs voor je campagne. De campagne leeft voort op social media, magazines, artikelen, webblogs etc.

En in dit geval..Yes, size does matter! Vooral wanneer je het hebt over een krijt kunstwerk. Hoe groter hoe beter. Voor bedrijven die groot durven denken of een grote impact willen maken bieden wij grote ideeën en concepten met een WOW factor.

Marketing tools

Het hele proces kan worden gefilmd. Deze film kan perfect worden ingezet op social media of je website om zo extra, langdurige aandacht te trekken voor de campagne.

MooieMuur heeft een mooi rijtje marketing tools om voor jou die perfecte entree of campagne te verzorgen. Naast 3D Street Art hebben we ook Tape Art en groene marketing tools in onze portfolio. Niet zeker wat de beste Street Art techniek voor jouw project is? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Enthousiast en ben je benieuwd of jouw ideeën geschikt zijn voor 3D Street Art? Bel ons of vul hier je gegevens in. Dan nemen wij altijd binnen één dag contact met je op om alles door te nemen.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01