Ice Ads⎮IJssculptuur⎮ Ice sculptures⎮ MooieMuur

Contact ons

Ice Ads / IJssculpturen

Wil je op een toffe manier aandacht trekken voor jouw winkel, bedrijf of event? Een ijsscultptuur of een logo uit ijs staan garant voor heel veel aandacht. Onze ijs kunstenaars maken voor jouw bedrijf, event of feest een prachtig 3D sculptuur uit ijs. Er praktisch geen limiet aan de grootte van de sculpturen.

Uiteraard scouten wij de beste locatie voor je promotie sculptuur. We helpen je met het ontwerp en voeren het volledige proces voor je uit.

Contact ons

Impact

Het proces van het maken, en het eind resultaat van deze kunstwerken heeft een enorme impact op de toeschouwers. Zodra de ijs sculpturen af zijn leveren zij de ultieme plek voor een selfie op. Dit zal dus bijdragen aan een extra stuk PR voor jullie bedrijf. De toeschouwers worden ambassadeurs voor je campagne. De campagne leeft voort op social media, magazines, artikelen, webblogs etc.

Bekijk ook eens onze pagina voor zand sculpturen. Deze maken net zoveel impact en zijn net als ice ads voor vele doeleinden inzetbaar. Wij brainstormen graag over de mogelijkheden.

Sand Ads

Extra mogelijkheden

Het hele proces kan worden gefilmd. Deze film kan perfect worden ingezet op social media of je website om zo extra, langdurige aandacht te trekken voor de campagne.

Prijsindicatie of meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij sparren graag over jouw creatieve ideeën.

Contact ons

Enthousiast en ben je benieuwd of jouw ideeën geschikt zijn voor een Ice Ad? Bel ons of vul hier je gegevens in. Dan nemen wij altijd binnen één dag contact met je op om alles door te nemen.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01