Foam Ads

Contact

Foam Ads / Schuim Advertenties

Wil je op een toffe manier aandacht trekken voor jouw winkel, bedrijf of event? Een Foam Ad kan daarbij helpen. Bij de opening van een bedrijf. Een bedrijfsfeest. Een event, een festival. Met Foam Ads trek je zeker de aandacht.

Schuim logo’s zijn gemaakt van kleine groepjes bubbels die we kunnen projecteren in de vorm van jouw logo of figuur passend bij je event. Foam Ads zijn gemaakt van een milieu vriendelijke vloeistof en vormen geen belasting voor de natuur.

Een schuim ad kan in elk figuur of logo gemaakt worden. Er zijn 2 maten beschikbaar. 60 cm in diameter en 90 cm in diameter. Er kan 1 schuim logo per 30-40 seconden gelanceerd worden. Ze blijven zeker 1 uur goed in de lucht en kunnen afhankelijk van het weer kilometers ver reizen en een paar honderd meter hoog klimmen.

Meer informatie?
Activatie campagne Foam MooieMuur

Prijsindicatie of meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij sparren graag over jouw creatieve ideeën.

Contact ons

Enthousiast en ben je benieuwd of jouw ideeën ook geschikt zijn voor Foam Ads? Bel ons of vul hier je gegevens in. Dan nemen wij altijd binnen 1 dag contact me je op om alles door te nemen.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01