Skip to main content

Mural advertising

Jouw merk in de schijnwerpers op een unieke manier op een nummer 1 locatie ergens in Nederland of het buitenland?

Billboards zien we overal. In de rush van het dagelijks leven vallen ze nauwelijks nog op. We rijden of lopen erlangs zonder dat ze je echt nog opvallen. Wat nu als wij er voor zorgen dat jouw merk wél opgemerkt wordt! Op een hot spot in 1 van de grote steden van Europa?

Een muurschildering van hoge kwaliteit die al aandacht genereert op het moment dat het schilderen begint. Mensen blijven staan om te kijken wat er gebeurt. Stellen vragen aan de kunstenaars. Kunstenaars die de ambacht van het graffiti schilderen helemaal tot in de finesse in de vingers hebben.

Foto realistisch werk? Geen probleem. Liever iets meer abstracts? Ook dit is geen probleem. Onze allround kunstenaars zorgen voor een kunstwerk dat er perfect uitziet én impact maakt vanaf het begin dat de werkzaamheden starten.

De high-lights van een reclameschildering op een rij!

  1. Uniek en in het oog-springend! Met een graffiti kunstwerk heb je iets origineels in handen.
  2. Onderscheidend. Hoewel zo oud als de weg naar Kralingen hebben nog niet veel mensen deze manier van adverteren ontdekt. Een unieke kans om op te vallen binnen jouw branche.
  3. Decoratief. Naast de boodschap die een muurschildering kan overdragen is een graffiti kunstwerk ook nog eens decoratief. De ambacht van het schilderen geeft het een mooie, unieke uitstraling.
  4. Kwaliteit. Wij werken uitsluitend met bedreven, ervaren graffiti kunstenaars. Van fotorealistisch tot abstract. Alles is mogelijk.
  5. Social media. Mensen blijven staan bij de muur. Maken foto’s en delen deze via social media. Het schilderen van een muur levert gratis reclame op en maakt meer impact dan een standaard billboard door deze interactie.

.

Graffiti kunst als billboard in grote steden. In zowel Nederland als over de grens.

Mural advertising door heel Nederland of zelfs Europa? Dat kan!

Wij bieden diverse muren aan in grote steden door heel Europa. Dus ook een campagne met meerdere muren in diverse grote steden is een optie.

Denk aan; Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Antwerpen, Berlijn, London, Milaan en bijvoorbeeld New York. Alle steden zijn bespreekbaar. Een internationale campagne met allure voor jouw high-end merk. Wij regelen het. Wij hebben samen gewerkt met merken als Prime Video, Adidas, G-Star, Denham, Tia Maria, RedBull, Gamma en vele anderen. We hebben ervaring in diverse disciplines en regelen jouw mural advertising campagne van A tot Z.

muurschildering rotterdam mooiemuur

Brand activation - Guerilla merkactivatie

Met onze achtergrond in de reclame zijn wij in staat niet alleen een commerciële muurschildering te realiseren, maar wij denken ook graag mee in een volledige reclamecampagne. Van pers-kits tot label. Van mural tot een expositie waarin jouw merk centraal staat.

Meer weten over wat wij als creatief allround bedrijf voor jou kunnen betekenen? Wij brainstormen graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.