Mural advertising - Graffiti reclame's zoals je ze niet eerder zag

Uniek, spectaculair, jouw bedrijf ten voeten uit. Neem contact op voor jouw muur reclame!

Direct contact opnemen

De meest unieke graffiti advertising

Graffiti reclame waarvoor mensen stil blijven staan. Waar constant nieuwe foto’s van verschijnen op alle social media. Ontwerpen waarover gesproken wordt. Dit is het effect dat wij creëren met de mural advertisings van MooieMuur. Krachtige, inspirerende en doordachte mural marketing voor de meest unieke en doeltreffende buitenreclame die je in jouw omgeving tegenkomt.

Wij zijn een bedrijf met passie. Voor reclame, voor graffiti, voor de combinatie van beiden om de mooiste campagnes neer te zetten. Met graffiti reclame springt ieder product eruit, de campagnes zijn anders dan mensen gewend zijn, uniek. Dit is wat bij blijft, wat zich als een lopend vuurtje verspreid.

  • Marketingstrategie
  • Communicatiebureau
  • Activatie campagnes
  • Reclamebureaus
  • Design

Een volledige campagne met mural advertising

MooieMuur is een veelzijdig bedrijf als het gaat om graffiti marketing en zichtbaarheid. Na vier jaar een reclamebureau te hebben gehad, zet Roy Valk zijn kennis van conceptdenken en reclame nu in om tot de laatste details met je mee te denken. Zo ontstaan er volledige campagnes op basis van graffiti en street art.

Tia Maria can Karski MooieMuur

Een complete mural marketing strategie

Een aantal merken gingen je al voor. Neem bijvoorbeeld Tia Maria. Voor de nieuw te introduceren iced coffee frappe, ontwierpen we het blikje in combinatie met een unieke reclame schildering en zelfs een inspirerend boek over contrasten in het dagelijks leven. De complete marketingstrategie leverde ongekende publiciteit en zichtbaarheid op.
Ook voor bedrijven als Netflix, Amazon Prime, Philips, Axe en FIFA hebben we unieke muur reclame gemaakt.

Internationale campagnes met graffiti reclame en marketing concepten

Breng je campagne over landsgrenzen. Als enige partij in Nederland biedt MooieMuur wanden aan voor commerciële doeleinden. Naast diverse buitenmuren in onder meer Amsterdam en Rotterdam, verhuurt MooieMuur exclusieve wanden in steden als Antwerpen, Londen, Berlijn en Milaan.

Specifiek voor jou ontworpen painted ads worden op de wand van jouw keuze geschilderd. De muurschilderingen worden minimaal een maand behouden. Zo is jouw campagne zowel nationaal als internationaal zichtbaar.

Neem contact op

Van vergunning tot reclamebelasting

MooieMuur kan de verzorging van iedere reclame campagne volledig uit handen nemen. Naast het ontwerpen en aanbrengen van de mooiste muurschildering verzorgen wij vergunningaanvragen en reclame belastingen van jouw campagne. Ook zijn wij scherp op de te volgen regelgeving in zowel binnen- als buitenland. Dankzij onze ervaring weet je zeker dat alles geregeld is zodra de campagne van start gaat.

Neem contact op

Het ambacht als sprekend billboard

De campagne voor jouw bedrijf begint al tijdens het maken van de muurschildering. Omstanders zien de ontwikkelingen van het ontwerp en stellen vragen terwijl de kunstenaar bezig is. Vanaf dit moment vormen wij een sprekend billboard voor jouw bedrijf.

MooieMuur werkt vanuit passie voor graffiti en street art. Ieder ontwerp is uniek en wordt deskundig uitgewerkt op de plaats van jouw keuze. Juist het ambacht, de manier van werken en de behendigheid met materialen maakt dat omstanders al snel met veel belangstelling staan te kijken. Dit roept veel goodwill op die je met een normaal billboard of een abri niet snel zal bereiken.

Portfolio mural marketing

Het werk van MooieMuur is veelzijdig. Verschillende branches worden in de reclameschilderingen vertegenwoordigt. Ieder werk is uniek en op maat ontwikkelt, geen bedrijf of product is hetzelfde en dus ontwerpen we iedere keer iets nieuws. Ben jij benieuwd naar ons werk? Bekijk hier vast enkele van onze projecten of neem contact met ons op voor een presentatie van ons portfolio bij jou op locatie.

Samenwerken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Neem contact op