Muurschildering voor bedrijven ⎜ MooieMuur

Muurschildering kantoor ⎜ Kantoor interieur ⎜ Graffiti decoratie ⎜ Muurschildering restaurant

Een muurschildering in je bedrijf zorgt voor verbinding met je klanten

Ben je op zoek naar iets waarmee je echt indruk maakt op je klanten? Een manier om sfeer te creëren in jouw bedrijf? Onderschat de kracht van een goed bedachte muur schildering niet. Je kunt je verhaal vertellen met een graffiti kunstwerk. Je laat zien waar jouw bedrijf voor staat en zorgt met de juiste kleuren voor een plek waar je klanten zich thuis voelen. Wij hebben inmiddels muurschilderingen gerealiseerd op heel diverse plekken van kantoor tot sportschool en van apotheek tot restaurant. En een muurschildering kan zowel binnen als buiten worden gebruikt om je klanten een warm onthaal te geven.

Welke sfeer wil je creëren? Wat is belangrijk voor jouw bedrijf? Een muurschildering maakt meer impact dan je wellicht verwacht.

Direct contact opnemen

Hoe werkt dat precies? Een muurschildering voor jouw bedrijf.

Een muurschildering zorgt dat een ruimte of gevel body krijgt. Het is van belang dat de graffiti muurschildering aansluit bij het gebouw en jullie huisstijl. Het is daarom belangrijk dat we foto's ontvangen van de muur met de exacte maten of we komen langs om alles op te meten en te bekijken. Een goed gesprek over wat jullie willen bereiken is de basis. En denk ook eens aan een graffiti schilderij. Kunst die je mee kunt nemen mocht je eens verhuizen.

Met een muurschildering op kantoor of bijvoorbeeld de sportschool zorg je dat er een warme sfeer gerealiseerd wordt. Op kantoor kun je spelen met abstracte graffiti kunst waar je een zakelijke, maar warme sfeer creëert. Voor bijvoorbeeld de sportschool kunnen we met sport elementen en de kleuren van jullie logo een vrolijke, sportieve look creëren wat maakt dat de ruimte prettig wordt om in te verblijven. En dat is toch precies waar je het voor doet.

Op basis van jullie wensen, huisstijl en logo maken wij een offerte voor de klus. Bij akkoord gaan wij voor jullie ontwerpen. Wij gaan voor niks minder dan een tof ontwerp dat helemaal aansluit bij jullie concept of bedrijf.

Muurschildering restaurant

Een graffiti muur tot in de puntjes geregeld!

Wij regelen alles van A tot Z. Het afdekken van de omgeving tegen spuitnevel en eventueel gebruik van hoogwerkers en de gevelinspectie. We zorgen voor de perfecte grondlaag en de mogelijkheid om een beschermende coating toe te passen. Ook leveren wij de locatie uiteraard weer helemaal netjes op.

Ben je geïnteresseerd om met ons te sparren over de mogelijkheden voor jouw graffiti project? Neem vrijblijvend contact op via telefoon, app of ons contact formulier. Eventueel kun je meer lezen over onze werkwijze op onze uitgebreide pagina met uitleg over hoe we werken. Maar het makkelijkste is om gewoon contact met ons op te nemen. Wij leggen je graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact onsWerkwijzeKosten muurschildering

Professionele graffiti artist

Om onze kwaliteit te waarborgen maken wij uitsluitend gebruik van onze eigen materialen. Daarmee garanderen wij een eindresultaat waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Met een oog voor detail zorgen wij voor een passend ontwerp in de omgeving. De perfecte kleurcombinaties, gelaagdheid in het ontwerp door realisme te combineren met abstracte kunst. Wij zorgen dat jouw project een kunstwerk wordt dat de aandacht gaat trekken.

Graffiti voor bedrijvenOnze werkwijzeMuurschildering restaurant

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


Wanddecoratie buiten ⎜ Decoratie muur ⎜ Grote wanddecoratie ⎜ Interieur architect ⎜ Klein kantoor inrichten ⎜ Interieur architecten ⎜ Kantoor interieur