MUURSCHILDERINGEN VOOR BEDRIJVEN

Een op maat gemaakte schildering volledig in jullie huisstijl of bedrijfskleuren

Bekijk PortfolioContact ons

Muurschilderingen bij bedrijven

Een in het oog springende muurschildering voor jouw bedrijf? Er is heel veel mogelijk. Denk aan een kunstwerk op een wand in een horeca gelegenheid, de entree van het bedrijf of die saaie vergaderruimte. Grauwe parkeergarages kunnen wij voorzien van meer kleur voor een groter gevoel van veiligheid. Een buitengevel, overhead deuren, rolluiken, achterwanden van winkels. Wij hebben ervaring in elke discipline en brainstormen graag over jouw project.

Contact ons

Positieve impuls klandizie

Door de huisstijl binnen een bedrijf, restaurant of school door te trekken in een kunstwerk op de muur creëer je een professionele uitstraling. Dit geeft vertrouwen. Dit heeft een positieve impuls op de klandizie van je bedrijf.

Binnen een restaurant kun je er perfect de juiste sfeer mee creëren. Op scholen kun je met een Street art muurschildering een connectie met de leerlingen creëren en laat ze op die manier thuis voelen. Een muurschildering heeft meer impact dat je wellicht zou verwachten.

Contact ons

Compleet ontzorgd

We regelen alles van A tot Z. Het begint met een goed gesprek over wat je precies wil. Wat wil je bereiken met de muurschildering?

Daarna kunnen wij op basis van deze informatie het perfecte ontwerp maken voor jouw klus. Ook zorgen wij dat op locatie alles tot in de puntjes is geregeld. Het afdekken van de omgeving tegen spuitnevel, eventueel gebruik van hoogwerkers, gevelinspectie, de perfecte grondlaag en de mogelijkheid om een beschermende coating toe te passen. Ook leveren wij de locatie uiteraard weer helemaal netjes op.

Contact ons

Het Hoogste Niveau

We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en hebben jarenlange ervaring in het maken van muurschilderingen van hoge kwaliteit.

MooieMuur heeft als agency al vele projecten mogen uitvoeren voor diverse high end klanten over de hele wereld.

Met een oog voor detail zorgen wij voor een passend ontwerp in de omgeving. De perfecte kleurcombinaties, gelaagdheid in het ontwerp door realisme te combineren met abstracte kunst. Wij zorgen dat jouw project een kunstwerk wordt dat de aandacht gaat trekken.

Bekijk onze portfolio

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01