Muurschildering voor bedrijven ⎮ MooieMuur

Een op maat gemaakte schildering volledig in jullie huisstijl of bedrijfskleuren

Bekijk PortfolioContact ons

Graffiti op de muur

Een in het oog springende muurschildering voor jouw bedrijf? Er is heel veel mogelijk. Denk aan een kunstwerk op een wand in een horeca gelegenheid, de entree van het bedrijf of die saaie vergaderruimte. Graffiti naam op muur, een logo. Wij maken er mooie muren van.

Grauwe parkeergarages kunnen wij voorzien van meer kleur voor een groter gevoel van veiligheid. Een buitengevel, overhead deuren, rolluiken, achterwanden van winkels. Een muur mooi maken. Wij hebben ervaring in elke discipline en brainstormen graag over jouw project.

Anti Graffiti

Heb je last van wilde graffiti? Denk dan eens aan een muurschildering met een anti-graffiti coating. Op die manier maak je de muur weer aantrekkelijk. Er bestaat een ere code in de graffiti wereld. Over een mooie piece zal zelden worden gepaint. Mocht dit wel gebeuren zorgt de anti graffiti coating ervoor dat de wilde graffiti weer snel verwijderd kan worden.

Je creeert er een mooie sfeer mee. De overlast verdwijnt en je genereerd op een positieve manier aandacht voor je bedrijf met de muurschildering. Je kunt ook direct reclame maken voor je bedrijf en zo een paar vliegen in één klap slaan.

Anti-Graffiti

Professioneel graffiti bedrijf

We regelen alles van A tot Z. Het begint met een goed gesprek over wat je precies wil. Wat wil je bereiken met de muurschildering?

Daarna kunnen wij op basis van deze informatie het perfecte ontwerp maken voor jouw klus. Ook zorgen wij dat op locatie alles tot in de puntjes is geregeld. Het afdekken van de omgeving tegen spuitnevel, eventueel gebruik van hoogwerkers, gevelinspectie, de perfecte grondlaag en de mogelijkheid om een beschermende coating toe te passen. Ook leveren wij de locatie uiteraard weer helemaal netjes op.

Contact ons

Muurschildering van de hoogste kwaliteit

We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en hebben jarenlange ervaring in het maken van muurschilderingen van hoge kwaliteit.

MooieMuur heeft als agency al vele projecten mogen uitvoeren voor diverse high end klanten over de hele wereld.

Met een oog voor detail zorgen wij voor een passend ontwerp in de omgeving. De perfecte kleurcombinaties, gelaagdheid in het ontwerp door realisme te combineren met abstracte kunst. Wij zorgen dat jouw project een kunstwerk wordt dat de aandacht gaat trekken.

Bekijk onze portfolio

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01