Graffiti kunst op doek ⎮ MooieMuur

Op maat gemaakte graffiti portretten van ieder formaat

Bekijk PortfolioContact ons

Graffiti canvas

Zit jij eraan te denken om jouw held te laten schilderen? Misschien heb je een restaurant of winkel waar een portret geschilderd moet worden. Of ben jij op zoek naar een uniek cadeau? Wat dacht je van een graffiti portret?

MooieMuur is gespecialiseerd in fotorealistisch en abstract werk. E.v.t. gecombineerd op één canvas. Maar ook de rauwe graffiti zoals te zien is op straat kan verwerkt worden in een ontwerp voor een doek. Portretten kunnen op canvas gerealiseerd worden, maar wij verwerken ze ook vaak in een muurschildering.

Street Art schilderij

Ook zijn canvas doeken bij uitstek geschikt om cadeau te geven. Een origineel cadeau voor een huwelijk, opening van een bedrijf, afscheid van een personeelslid, aankleding van een bedrijfskantine of een school. Een abstract werk, een portret van de oprichter van het bedrijf of van een beroemd persoon. Het kan alle kanten op.

Street Art portret

Uiteraard worden alle werken uitgevoerd met en op hoogwaardige materialen. Alle materialen verzorgen we zelf om zo de kwaliteit van ons werk te waarborgen.

Voor een portret hebben wij van jou (het liefst een serie) hoge resolutie foto’s nodig van de persoon die afgebeeld moet worden.

Wij maken al een schildering op canvas vanaf 1.20m x 1.40m tot elk gewenste formaat

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01