Skip to main content

Workshop voor scholen

Creatieve graffiti / street art workshop op school

Les van een bekende Nederlandse graffiti artiest

Creatieve workshop op school

MooieMuur verzorgt complete street art / graffiti workshops op scholen. Van 10 tot een ongelimiteerd aantal personen. Wij hebben al voor heel grote groepen les gegeven. En zorgen voor alle materialen en artiesten die een naam hebben in de scène om jullie de basis technieken van het graffiti spuiten bij te brengen. We vertellen over het ontstaan van street art en met een toef humor zorgen wij voor een super toffe workshop.

Street art workshop MooieMuur

Vanaf 10 pers.

Prijzen vanaf €400,-

Duur: 1,5 / 2 uur

Meerdere locaties

Kosten graffiti workshop op school

Duur van de basis workshop is 1,5 a 2 uur, maar kan in overleg aangepast worden aan jullie wensen. De kosten voor een 2 uur durende workshop incl. materialen zijn Euro 400,- excl. BTW en reiskosten. Kleinere groepen of individuele workshops kunnen besproken worden.

Wij geven workshops vanaf 10 personen.

Graffiti workshop voor wie?

Wij geven workshops aan iedereen vanaf 12 jaar. Dit ivm de grootte van de spuitbus. De handen van jongere kinderen zijn nog te klein om de spuitbus op een comfortabele manier vast te houden. En wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier beleeft aan de workshop en ook echt wat heeft geleerd aan het einde van de graffiti workshop.

MooieMuur verzorgt alle materialen, de begeleiding, beschermende kleding en wij maken een leuke serie foto’s ter herinnering aan de dag. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te nemen.

Contact

Het graffiti workshop programma

Na ontvangst en de uitleg over de materialen zal de docent een korte uitleg geven over waar graffiti vandaan komt met een link naar Street art. Daarna zal worden gestart met de basistechnieken.

Er kan worden gewerkt met een vooraf bepaald thema of er kan vrij werk gemaakt worden met aanwijzingen en hulp van de docent. Na afloop evalueert de docent het werk en kunnen de deelnemers e.v.t. uitleg geven over hun werk aan de overige deelnemers.

Wij kunnen deze workshop in zowel Engels als Nederlands verzorgen.

Graffiti workshop voor scholen op locatie

Wij geven workshops door de hele Benelux. Op locatie bij jullie op school. Allemaal afhankelijk van jullie wensen, bijna alles is mogelijk.

De workshop kan op panelen, doeken of een buitenmuur worden verzorgd. Afhankelijk van de mogelijkheden bij jullie op school vinden we altijd een passende optie.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar én het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01