Boek bij ons een Corona proof uitje!

Een graffiti workshop in de buitenlucht

Workshop aanvragen?

Het veilige uitje met je vrienden of collega's!

Wij bieden jou de mogelijkheid een graffiti workshop te volgen in de buitenlucht. Geheel corona proof. MooieMuur heeft inmiddels jaren ervaring met het geven van kwaliteits workshops aan kleine en grote groepen vanaf 10 personen.

Uiteraard nemen wij de richtlijnen van het RIVM serieus. Wij werken in de buitenlucht op 1.5m afstand van elkaar. Wij verstrekken voor onze workshops altijd mondkapjes en handschoenen. Ook zorgen wij voor desinfectiemiddel voor wie dat prettig vind.

Contact ons

Vanaf 10 personen

Prijzen vanaf €400,-

Duur: 1,5 / 2 uur

Meerdere locaties

Duur & kosten

Duur van de basis workshop is 1,5 a 2 uur, maar kan in overleg aangepast worden aan jullie wensen

Wij geven workshops vanaf 10 personen. Leeftijd vanaf ongeveer 12 jaar. Dit i.v.m. de grootte van de spuitbussen. De handen van kleinere kinderen zijn nog niet groot genoeg om de spuitbus op een comfortabele manier te bedienen. De kosten voor een 2 uur durende workshop incl. materialen zijn Euro 400,- excl. BTW en reiskosten.

Wij kunnen deze workshop in zowel Engels als Nederlands verzorgen.

Contact ons

Materiaal

MooieMuur verzorgt alle materialen, de begeleiding, beschermende kleding en wij maken een leuke serie foto’s ter herinnering aan de dag. Er is heel veel mogelijk.

Workshop op panelen, canvas, een legale graffiti plek, een eigen muur, spandoek een mobiele muur. We vinden altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf, feestje etc.

Contact ons

Thema / Inhoud

Na ontvangst en de uitleg over de materialen zal de docent een korte uitleg geven over waar graffiti vandaan komt met een link naar Street art. Daarna zal worden gestart met de basistechnieken.

Er kan worden gewerkt met een vooraf bepaald thema of er kan vrij werk gemaakt worden met aanwijzingen en hulp van de docent. Na afloop evalueert de docent het werk en kunnen de deelnemers e.v.t. uitleg geven over hun werk aan de overige deelnemers.

Contact ons

Locatie

De workshop kan op diverse locaties gegeven worden. Op locatie, je bedrijf, éen van onze buiten locaties of er kan een locatie gehuurd worden. Allemaal afhankelijk van je wensen, bijna alles is mogelijk. Let wel. Mits er voldoende afstand van elkaar bewaard kan blijven ivm de huidige regels rondom Covid-19.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar én het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01