Skip to main content

Muurschildering Leiden ⎮ MooieMuur

MooieMuur maakt met passie de mooiste muurschilderingen in Leiden en omgeving.

Thuis een muurschildering Leiden laten maken

Je woont in Leiden of omgeving en je wil graag een muurschildering laten maken. MooieMuur maakt met passie de mooiste muurschilderingen in Leiden, maar reist ook graag naar andere delen van het land. Wist je dat een muurschildering op heel veel plekken in huis toepasbaar is? Je keuken, badkamer (met een waterdichte coating) of de slaapkamer en de woonkamer. Denk voor buiten aan je tuinmuur, garagedeur of zijgevel. Wij maken van die saaie muren kunstwerken waar je even stil bij blijft staan.

Met meer dan 20 jaar ervaring met de spuitbus zijn wij thuis in elke discipline. Van realistisch tot abstract. En van graffiti letters tot fantasie figuren. Niks is ons te gek en wij sparren graag over jou graffiti ideeën.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Werkwijze muurschildering Leiden

 1. Stuur ons een goede foto van de muur met de afmetingen erbij.
 2. Stuur ons je ideeën en/of foto’s van je interieur en wat plaatjes van wat je wil.
 3. Wij maken een offerte op maat op basis van de afmetingen en details.
 4. Na akkoord maken wij een ontwerp en plannen we een afspraak voor de uitvoering.
 5. Omdat wij graag al onze energie stoppen in het maken van een mooie muurschildering vragen wij jullie om van te voren de ruimte af te plakken. Vloer, wanden en het plafond.
 6. Jij geniet van een toffe muurschildering in- of rondom je huis of bedrijf.

Goed om te weten is dat wij een muurschildering (zodra we het eens zijn over het ontwerp en de offerte) vaak al binnen 1 dag kunnen realiseren. Je hoeft alleen maar je wensen kenbaar te maken en wij zorgen voor de rest zodat jij binnen no-time van een originele muurschildering kunt genieten.

Vrijblijvend offerte aanvragenUitgebreide info werkwijze

Kosten muurschildering Leiden

Om de prijs van een muurschildering te bepalen hebben wij verschillende gegevens nodig. Zoals afmetingen van een muur, de ondergrond. De hoeveelheid details is ook bepalend voor de prijs. Meer details betekent dat de graffiti artiest meer uren nodig heeft om de muurschildering te maken. De prijs voor alleen een logo of een muur vullende schildering ziet er anders uit.

Daarom maken wij altijd een prijs op maat. Je kunt er van op aan dat je project wordt uitgevoerd door een (bekende) ervaren graffiti artiest en we gaan voor niks minder dan een absoluut top resultaat.

Offerte aanvragenMeer info kosten muurschildering

Muurschildering Leiden slaapkamer voor jongens en meisjes

Kinderen worden vaak aangetrokken tot graffiti op straat. De kleuren spatten vaak van de muur en dat maakt dat het aantrekkelijk is om naar de kijken voor jonge kinderen. graffiti. Welk kind wil nu niet zijn naam in graffiti letters op de muur? Of misschien fantaseer je wel over superhelden, een mooie boom of een jungle kamer. Wij kunnen het allemaal. En we denken graag mee om voor jou de mooiste kinderkamer van allemaal te maken.

En kinderen vinden het vaak heel tof om samen met de artiest een stukje van hun kunstwerk in te vullen. Onze graffiti kunstenaar legt graag de basis technieken aan je uit zodat jij zelf een stukje van je graffiti muurschildering kunt invullen.

Offerte kinderkamer aanvragen

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


  Decoratie tienerkamer Leiden

  Er wordt veel liefde en passie gegoten in de baby- en kinderkamer, maar op een gegeven moment zegt je tiener dat hij of zij echt veel te groot is voor die kinderachtige kamer. Herkenbaar? Wij maken met liefde een heel stoere graffiti voor een tienerkamer.

  Tieners hebben vaak een uitgesproken mening en het is dan ook heel tof om samen met de artiest te sparren over jouw ideeën. Dan maken we samen een ontwerp wat wel helemaal bij jouw leeftijd past. En als je wil kun je zelf ook nog een stukje spuiten. Onze artiest legt je graag de basis technieken van het graffiti spuiten uit. Hoe gaaf is het als je zelf een stukje mee kunt helpen met het schilderen van jouw eigen ontwerp.

  Contact onsMuurschildering Amsterdam

  Muurschildering bergen Leiden

  Je bent gek op de natuur en je hebt een muur over waar een muurschildering op gemaakt kan worden? Wij maken fotorealistisch werk en kunnen natuur elementen zoals bergen en dieren opnemen in het ontwerp van jouw muurschildering thuis. Je lievelingsdieren of bomen het kan allemaal.

  Wij maken graag een ontwerp helemaal gebaseerd op jouw interieur en stijl. En denk bij een afbeelding van je huisdier ook eens aan een graffiti schilderij. Wij kunnen ook een graffiti schildering op canvas maken. Op die manier kun je je kunstwerk altijd meenemen.

  Contact onsMuurschildering Almere

  Muurschildering bos Leiden

  Heb jij een buitengevel tot je beschikking en je hebt last van illegale tags. Wij maken graag een mooie muurschildering met een anti-graffiti coating zodat vandalisme verleden tijd is. Ook als je geen last hebt van tags, illegale pieces of vandalisme maken wij natuurlijk graag een mooie muurschildering.

  Wanneer we een natuur getrouw ontwerp maken zoals een bos met allerlei natuurelementen gaat de schildering mooi op in het gebied en kijk je niet meer tegen een kale, grijze gevel aan. Dit levert bij aan veel woonplezier en een muurschildering maakt vrolijk

  Contact onsMuurschildering Den HaagMuurschildering HaarlemMuurschildering Rotterdam

  Graffiti behang muurschildering Leiden

  Je bent op zoek naar graffiti behang? Misschien omdat je denkt dat een muurtekening te duur is? Toch is het leuk om de kosten voor bijvoorbeeld een slaapkamer muur met behang en een muurschildering door ons eens tegenover elkaar te leggen. Je zult zien dat dit best betaalbaar kan zijn. Wij komen al schilderen vanaf Euro 500,- en vanaf ongeveer 10m2. En daar zit het ontwerp en afplakken al bij. Dan weet je zeker dat jij een absoluut unieke schildering hebt. Want wij maken nooit 2x hetzelfde.

  Wij maken graag een ontwerp helemaal gebaseerd op jouw interieur en stijl. En denk ook eens aan een graffiti schilderij. Een graffiti schilderij op doek is makkelijk te verplaatsen en kan ook in vele maten worden geleverd.

  Contact onsMuurschildering UtrechtMuurschildering DelftMuurschildering Zoetermeer