Skip to main content

Muurschildering laten maken ⎮ MooieMuur

Muurschildering kantoor ⎜ Muurschildering kinderkamer ⎜ Muurschildering openbare ruimte

Graffiti muurschildering voor je bedrijf

Natuurlijk kun je MooieMuur inzetten voor geveldecoratie of een schildering bij de entree van je bedrijf. Maar we bieden meer dan dat. Totaal concepten waarbij we de totale huisstijl kunnen ontwerpen en doorvoeren.

Graffiti kunst in de kantine of een fabriekshal. Een hippe muurschildering in een school of universiteit. Een gymzaal of fitnessruimte waarin je met kleur en fotorealistische beelden een sportieve sfeer creëert. Onze muurschilderingen vertellen een verhaal en maken meer impact dan je misschien zou denken. Wij vertellen je graag meer over wat onze graffiti artiest voor jou kan betekenen. Meer informatie vind je op onze speciale pagina voor muurschilderingen voor bedrijven, reclame of restaurants.

Wij hebben ook locaties voor "mural advertising'. Klik verder naar onze pagina voor reclame schilderingen.

BedrijvenReclame schilderingen

Thuis een mooie muurschildering laten maken

Muurschilderingen zijn een echte blikvanger en kunnen de ruimte helemaal maken met vrolijke kleuren. Of juist die warme tinten. Voor thuis kunnen we schilderen op de muur of op doek.

In de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, meidenkamer. Of misschien een tuinmuur. De garagedeur. Wij kunnen alles in de schildering verwerken. Je hobby, lievelingsdier. Je naam in letters. Elke schildering is uniek en helemaal naar jouw wensen. zijn een echte blikvanger en kunnen de ruimte helemaal maken met vrolijke kleuren. Of juist die warme tinten. Voor thuis kunnen we schilderen op de muur of op doek.

In de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, babykamer. Of misschien een tuinmuur. De garagedeur. Wij kunnen alles in de schildering verwerken. Je hobby, lievelingsdier. Je naam in letters. Elke schildering is uniek en helemaal naar jouw wensen.

Op onze pagina voor particulieren vind je meer informatie.

ParticulierenGraffiti kinderkamer

Muurschildering in de openbare ruimte ⎜ Placemaking

Voor gemeenten, woningbouwverenigingen, vastgoedherontwikkelingsprojecten ed. denken wij graag mee in grote projecten als het upgraden van wijken. Muurschilderingen maken meer impact dan je zou denken. Ze hebben grote invloed op de sfeer van een wijk.

Wij vertellen je graag meer over wat graffiti kunst voor de openbare ruimte kan betekenen. We hebben inmiddels diverse grote projecten op onze naam staan. In steden als Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, maar ook internationaal hebben we inmiddels vele muurschilderingen mogen realiseren. Hoe dat in zijn werk gaat vertellen we je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren over jouw project.

Openbare ruimteAnti graffiti project

Nationale en internationale graffiti projecten

Inmiddels hebben we vele projecten op onze naam staan in binnen- en buitenland. En van een kinderkamer tot een monsterproject in een ver land. Neus vooral rond in onze uitgebreide portfolio voor inspiratie voor jouw project. Wij beheersen elke stijl. En met meer dan 20 jaar ervaring kun je ervan op aan dat onze ervaren graffiti artiest voor niets minder dan top kwaliteit gaat voor jouw kinderkamer of bedrijf.

Wij werken netjes en snel. We zorgen dat je altijd binnen 1 dag antwoord van ons hebt. En als onze planning het toelaat is het vaak ook mogelijk om de schildering op korte termijn te realiseren. De meeste graffiti muurschilderingen kunnen wij al binnen 1 dag opleveren.

Contact

Graffiti kunst van hoge kwaliteit

We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en hebben jarenlange ervaring in het maken van muurschilderingen van het hoogste niveau. We hebben alle expertise in huis om de schildering op of in je pand tot een succes te maken en zorgen ervoor dat deze ook mooi blijft. MooieMuur heeft als graffiti agency al vele projecten mogen uitvoeren voor diverse high end klanten over de hele wereld.

Zien waar wij toe in staat zijn? Bezoek onze portfolio. Hier vind je al onze werken van de afgelopen jaren onverdeeld in diverse categorieën.

Bekijk onze portfolio

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01