Muurschildering laten maken ⎮ MooieMuur

Wanddecoratie kantoor ⎜ Muurschildering kinderkamer ⎜ Muurschildering openbare ruimte

Wanddecoratie kantoor ⎜ Muur schildering voor je bedrijf

Natuurlijk kun je MooieMuur inzetten voor geveldecoratie of een schildering bij de entree. Maar we bieden meer dan dat. Totaal concepten waarbij we de totale huisstijl kunnen ontwerpen en doorvoeren.

Graffiti art in de kantine en fabriekshallen. Een hippe muurschildering in een school of universiteit. Een gymzaal of fitnessruimte waarin je met kleur en fotorealistische beelden een sportieve sfeer creeert. Onze muurschilderingen vertellen een verhaal. Meer informatie vind je op onze speciale pagina voor bedrijven.

Wij hebben ook locaties voor "mural advertising'. Klik verder naar onze pagina voor reclame schilderingen.

BedrijvenReclame schilderingen

Thuis een mooie muurschildering laten maken

Dan zit je bij MooieMuur helemaal goed. Muurschilderingen zijn een echte blikvanger en kunnen de ruimte helemaal maken met vrolijke kleuren. Of juist die warme tinten.

In de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, babykamer. Of misschien een tuinmuur. De garagedeur. Wij kunnen alles in de schildering verwerken. Je hobby, lievelingsdier. Je naam in letters. Elke schildering is uniek en helemaal naar jouw wensen.

Op onze pagina voor particulieren vind je meer informatie.

Particulieren

Kunst in de openbare ruimte ⎜ Placemaking

Voor gemeenten, woningbouwverenigingen, vastgoedherontwikkelingsprojecten ed. denken wij graag mee in grote projecten als het upgraden van wijken. Muurschilderingen maken meer impact dan je zou denken. Ze hebben grote invloed op de sfeer van een wijk.

Check onze pagina voor graffiti kunst in de openbare ruimte voor meer informatie.

Openbare ruimte

Nationale en internationale graffiti projecten

Muurschilderingen zijn onze passie. En of we nu in het buitenland of gewoon in Nederland aan het schilderen zijn. Als we mogen doen waar we goed in zijn maakt het niet uit waar de muur staat. Wij sparren graag over jouw project.

Contact

Graffiti kunst van hoge kwaliteit

We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en hebben jarenlange ervaring in het maken van muurschilderingen van het hoogste niveau. We hebben alle expertise in huis om de schildering op of in je pand tot een succes te maken en zorgen ervoor dat deze ook mooi blijft. MooieMuur heeft als graffiti agency al vele projecten mogen uitvoeren voor diverse high end klanten over de hele wereld.

Zien waar wij toe in staat zijn? Bezoek onze portfolio. Hier vind je al onze werken van de afgelopen jaren onverdeeld in diverse categorieën.

Bekijk onze portfolio

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


muurdecoratie woonkamer ⎜ wanddecoratie slaapkamer ⎜ wanddecoratie tuin ⎜ muurdecoratie buiten ⎜ muurdecoratie tuin ⎜ muurdecoratie babykamer ⎜ muurdecoratie slaapkamer ⎜ tuin wanddecoratie ⎜ wanddecoratie groot ⎜ Babykamer muurschildering ⎜ wanddecoratie ⎜ muurdecoratie ⎜ wanddecoratie woonkamer ⎜muurdecoratie kinderkamer