MUURSCHILDERINGEN

Op maat gemaakte graffiti schilderingen van ieder formaat

Bekijk PortfolioContact ons

Muurschilderingen

Wij staan garant voor in het oog springende muurschilderingen van hoge kwaliteit. Zowel voor particulieren, bedrijven als gemeenten. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring met graffiti en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen.

Van slaapkamermuren tot grote wijkprojecten waarbij gevels omgetoverd worden tot kunstwerken om zo een wijk een positieve impuls te geven. Ook bieden wij anti-graffiti schilderingen aan. Voor bijvoorbeeld fietstunnels waar men last heeft van steeds terugkerende wilde graffiti.

Contact ons

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Van particulier tot woningbouw. Van multinationals tot gemeenten. Van reclamebureau tot binnenhuisarchitect. Van kleine tot monsterprojecten in binnen- en buitenland.

Een complete wijk een metamorfose geven? De entree van je bedrijf opfrissen? Of misschien een festival waar de aankleding voor gedaan moet worden. Wij hebben ervaring in elke discipline.

Contact ons

Ontwerpen

Welke stijl je ook zoekt. Wij hebben een passende artiest en zorgen voor een ontwerp dat 100% bij je ideeën past. Elk project heeft weer zijn eigen proces en charme. En eigenlijk is bijna alles mogelijk.

Een fijne samenwerking en een eindproduct waar zowel de klant als wij blij van worden is het ultieme doel.

Contact ons

Recent werk

De langste muurschildering van Amsterdam staat op naam van MooieMuur en is te vinden langs de Foodstrip in Amsterdam. De grootste particuliere schildering ter wereld staat ook op naam van Mooie Muur en is te vinden in Abu Dhabi. In opdracht van de Sjeik is een enorme club beschilderd door een grote groep kunstenaars met als curator MooieMuur. Kijk vooral even bij recente projecten in onze portfolio.

Bekijk onze portfolio

Het Hoogste Niveau

We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en hebben jarenlange ervaring in het maken van muurschilderingen van het hoogste niveau. We hebben alle expertise in huis om de schildering op of in je pand tot een succes te maken en zorgen ervoor dat deze ook mooi blijft. MooieMuur heeft als agency al vele projecten mogen uitvoeren voor diverse high end klanten over de hele wereld.

Bekijk onze portfolio

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01