Muurschildering laten maken ⎮ MooieMuur

BedrijvenOverheidParticulieren

Muurschildering maken voor het bedrijfsleven

Natuurlijk kun je MooieMuur inzetten voor het verfraaien van jullie buitengevel of entree. Maar we bieden meer dan dat. Totaal concepten waarbij we de totale huisstijl kunnen doorvoeren door een volledig kantoorpand bijvoorbeeld.

Een decoratieve muurschildering in de kantine, werkruimten binnen fabriekshallen. Een hippe mural in een school of universiteit. Een gymzaal of fitnessruimte waarin je met kleur en fotorealistische beelden een sportieve sfeer creeert.

Meer weten? Klik voor meer informatie naar onze pagina speciaal voor bedrijven

Bedrijven

Muurschildering in- en rondom huis

Wij komen schilderen vanaf 10m2. Afhankelijk van de details in de schildering rekenen wij vanaf Euro 500,- voor dat oppervlak. Dan heb je een professionele muurschildering van top kwaliteit.

Rondom huis zijn er vele toepassingen denkbaar voor muurschilderingen. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer. Maar denk ook eens aan een muurschildering in de badkamer met een waterdichte coating.

Misschien heb je wel een zijgevel vrij, je tuinhuis of garagedeur. De opties zijn zeer divers. Wij beschilderen ook campers en caravans. En denk ook eens aan een graffiti schilderij. Meer weten? Klik voor meer informatie naar onze pagina speciaal voor particulieren.

Particulieren

Muurschildering voor de overheid

Voor overheden kunnen wij meedenken in grote projecten als het upgraden van wijken. Muurschilderingen maken meer impact dan je zou denken. Ze hebben grote invloed op de sfeer van een wijk. Mensen zijn vaak heel trots op de kunst in hun wijk en kunnen door middel van participatie projecten ook betrokken worden om zo een wijk weer leven in te blazen.

Maar ook fietstunnels, verkeerstunnels en bijvoorbeeld grauwe parkeergarages maken wij graag weer mooi met muurschilderingen. Het gevoel van veiligheid wordt verhoogd en ook verdwijnt de overlast van wilde graffiti.

Geintresseerd geraakt? Klik voor meer infomatie verder naar onze pagina speciaal voor de overheid.

Overheid

Nationale en internationale graffiti projecten

De grootste particuliere muurschildering ter wereld staat ook op naam van MooieMuur en is te vinden in Abu Dhabi. In opdracht van de Sjeik is een enorme club beschilderd door een grote groep kunstenaars met als curator MooieMuur. De langste muurschildering staat op naam van MooieMuur en is te vinden langs de Foodstrip in Amsterdam.

Muurschilderingen zijn onze passie. En of we nu in het buitenland of gewoon in Nederland aan het schilderen zijn. Als we mogen doen waar we goed in zijn, waar we echt enthousiast van worden! Dan maakt het niet uit waar de muur staat.

Contact

Graffiti kunst van hoge kwaliteit

We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en hebben jarenlange ervaring in het maken van muurschilderingen van het hoogste niveau. We hebben alle expertise in huis om de schildering op of in je pand tot een succes te maken en zorgen ervoor dat deze ook mooi blijft. MooieMuur heeft als graffiti agency al vele projecten mogen uitvoeren voor diverse high end klanten over de hele wereld.

Bekijk onze portfolio

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01