Muurschildering laten maken ⎮ MooieMuur

Wij maken van jouw muur, garagedeur of zelfs camper een echt kunstwerk!

Bekijk portfolioContact ons

Kosten muurschildering

Een in het oog springende muurschildering van hoge kwaliteit in de woonkamer, slaapkamer of op de tuinmuur, garagedeur of gevel? Het kan allemaal!

Wij komen al schilderen vanaf 10 vierkante meter. Vanaf zo'n Euro 500,- Alle schilderingen worden op maat gemaakt en je bent verzekerd van een uniek stuk in huis. Wij houden rekening met de bestaande ruimte, kleuren en stijl in en om het huis. Een prijsopgave voor jouw muurschildering maken wij vrijblijvend. Contact ons vandaag nog en wij reageren altijd binnen 1 dag.

Graffiti kinderkamer

Kinderen zien graffiti overal. Welk kind wil nu niet een gave muurschildering in zijn of haar kamer? Je naam in stoere graffiti letters of je striphelden boven je bed? Het kan allemaal.

Wij werken natuurlijk met jouw voorkeuren voor kleuren en of afbeeldingen. Bij de aanvraag ontvangen wij graag een foto van de muur met de daarbij behorende afmetingen zodat wij de schets digitaal op de desbetreffende plek kunnen presenteren.

Muurschildering in huis

Je hebt een tuinmuur die wel wat kleur kan gebruiken? Een muur waar je een uniek kunstwerk op wil? Een garagedeur. Een zijgevel. Je kunt het zo gek niet bedenken; wij voeren het voor je uit.

Alle schilderingen worden op maat gemaakt en je bent verzekerd van een uniek stuk in huis. Wij houden rekening met de bestaande ruimte, de kleuren, stijl in en om het huis.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


Graffiti slaapkamer

Van die te gekke street art letters in je slaapkamer. Wauw welk kind vind dat nu niet gaaf. MooieMuur kan alles voor je maken van echte graffiti letters tot foto realistische portretten. Je favoriete voetbalclub of misschien ben je paardengek? Wij kunnen alles mits het oppervlak groot genoeg is.

Alle schilderingen worden op maat gemaakt en je bent verzekerd van een uniek stuk in huis. Wij houden rekening met de bestaande ruimte, de kleuren, stijl in en om het huis.

Contact ons

Graffiti woonkamer

Die saaie muur in je woonkamer. Altijd al iets anders willen hebben? Een uniek kunstwerk speciaal voor jou ontworpen. Een muurschildering in je woonkamer. Hoe cool is dat?

Wij maken graag een ontwerp helemaal gebaseerd op jouw interieur en stijl. We zorgen voor een ontwerp dat helemaal jij is. Abstract of juist foto realistisch. WIj hebben alle expertise in huis om jouw woonkamer om te toveren met een prachtig graffiti kunstwerk.

Contact ons