MUURSCHILDERINGEN VOOR PARTICULIEREN

Wij maken van jouw muur, garagedeur of zelfs camper een echt kunstwerk!

Bekijk portfolioContact ons

Muurschilderingen op maat

Een in het oog springende muurschildering van hoge kwaliteit in de woonkamer, slaapkamer of op de tuinmuur, garagedeur of gevel? Het kan allemaal!

Wij komen al schilderen vanaf 10 vierkante meter. Alle schilderingen worden op maat gemaakt en je bent verzekerd van een uniek stuk in huis. Wij houden rekening met de bestaande ruimte, kleuren en stijl in en om het huis.

Contact ons

Slaapkamers

Kinderen zien graffiti overal. Welk kind wil nu niet een gave muurschildering in zijn of haar kamer? Je naam in stoere graffiti letters of je striphelden boven je bed het kan allemaal.

Wij werken natuurlijk met jouw voorkeuren voor kleuren en of afbeeldingen. Bij de aanvraag ontvangen wij graag een foto van de muur met de daarbij behorende afmetingen zodat wij de schets digitaal op de desbetreffende plek kunnen presenteren.

Contact ons

In en rondom het huis

Je hebt een tuinmuur die wel wat kleur kan gebruiken? Een muur waar je een uniek kunstwerk op wil? Een garagedeur. Een zijgevel. Je kunt het zo gek niet bedenken; wij voeren het voor je uit.

Alle schilderingen worden op maat gemaakt en je bent verzekerd van een uniek stuk in huis. Wij houden rekening met de bestaande ruimte, de kleuren, stijl in en om het huis.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01