Skip to main content

Mural advertising ⎜ Brand activation⎜ Painted Ads

Live interactie en via de socials met graffiti kunst.

Graffiti reclame ⎮ Marketing strategy

Hand painted advertising en brand activation? De perfecte combinatie. Onze graffiti kunstenaar spuit de mooiste graffiti's voor jouw marketing campagne.

Reclame wordt een dynamische activatie stunt waar vanaf de start veel aandacht voor gegenereerd wordt. Mensen blijven staan en maken foto's. Het plaatje wordt compleet als we ook nog een video van het hele proces opnemen die vervolgens gedeeld kan worden op je website en sociale media kanalen.

MooieMuur biedt diverse tools om met graffiti je campagne kracht bij te zetten. Wij hebben diverse muren in Nederland en Europa om een complete mural advertising campagne op te zetten. Maar we denken ook mee in product design en brand activation stunts. Er is heel veel mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Graffiti reclame axe

Graffiti advertising ⎜ Outdoor advertising⎜ Mural advertising

MooieMuur heeft mogelijkheden voor geschilderde reclame in Nederland en andere landen in Europa. Waaronder deze top locatie in Rotterdam. De muur kan per maand gehuurd worden en wordt beschilderd door één van onze graffiti kunstenaars met jouw street art reclame.

Het is zelfs mogelijk een campagne te starten in meerdere steden tegelijk. Denk aan Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Onze agency heeft de mogelijkheid diverse artiesten in te zetten en zo een brede campagne uit te leggen.

Een graffiti muurschildering op een strategisch plek in één of meerdere grote steden genereert op zich al heel veel aandacht. Wanneer we deze compleet neerzetten met een online marketing strategie is het plaatje compleet. Neem vrijblijvend contact op om te brainstormen over jouw ideeën.

Contact

Guerilla Marketing ⎜ Activation ideas for brands

Product design, pers- en influencer kits. Social media acties met graffiti gerelateerde video's. Je creatieve campagne omgezet in dynamische graffiti activatie stunts. Een mural campagne in diverse steden of een online actie waarbij het live schilderen van je reclame wordt getoond.

Wij hebben inmiddels vele reclame graffiti campagnes uitgevoerd en uitgedacht. Van product design tot pers kit en van reclame schildering tot het ontwerpen van een graffiti abri. Graffiti kan op vele manieren worden ingezet en de mogelijkheden zijn eindeloos origineel en creatief. Met een achtergrond in de reclame zorgen wij dat jouw campagne een doorslaand succes wordt.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01