Skip to main content

Anti-Graffiti muurschildering ⎮ MooieMuur

Een muurschildering met coating in de strijd tegen illegale graffiti

Klaar met het verwijderen van illegale graffiti?

Muurschilderingen als wapen tegen illegale graffiti. De meest effectieve anti-graffiti behandeling is het aanbrengen van een goed doordachte schildering.

Onze ervaring heeft geleerd dat de oplossing tegen illegale graffiti een mooie muurschildering is. Uiteraard brengen we een anti-graffiti coating aan na het schilderen, maar het gebeurt zelden of nooit dat er illegale graffiti verschijnt over een kunstwerk.

Muurschildering in de openbare ruimte
anti-graffiti-muurschilderingen

De kosten voor het verwijderen van graffiti versus een mooie muurschildering

Wanneer je keer op keer geld steekt in het verwijderen van graffiti loopt dit enorm in de kosten. Zonde van het geld. En een schoongemaakte plek is ook nog eens een uitnodiging voor graffiti schrijvers om weer een tag te plaatsen. Het tegenovergesteld effect dus.

Een goed doordachte muurschildering die is voorzien van een permanente anti graffiti coating is een goede oplossing. Ervaring leert dat wanneer ergens een mooie graffiti schildering prijkt deze gerespecteerd wordt door andere schrijvers. Mocht er onverhoopt toch een tag overheen gezet worden zorgt de coating ervoor dat deze heel makkelijk verwijderd kan worden. Financieel gezien een stuk gunstiger dan elke keer weer een schoonmaakactie.

Graffiti voor bedrijven

Je muur beschermen tegen graffiti

Gemeenten, bedrijven, VVE-verenigingen, sportcomplexen, overheidsgebouwen etc. Maar ook als je particulier huiseigenaar bent en je last hebt van illegale graffiti kan een schildering met een permanente anti-graffiti coating een perfecte en financieel aantrekkelijke oplossing zijn.

Wij denken graag mee hoe we van een muur vol illegale tags en pieces een kunstwerk kunnen maken. Met een permanente coating zorgen we dat de muur voor lange tijd mooi blijft en makkelijk te onderhouden is.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Dit kan heel makkelijk via een telefoontje, een appje of vul ons contact formulier in.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


    Anti graffiti ⎜ Anti graffiti paint ⎜ Graffiti reiniging ⎜ Graffiti overlast ⎜ Graffiti reiniger ⎜ Reinigen graffiti ⎮ Anti-Graffiti coating