Skip to main content

Wat kost een muurschildering?

Een unieke schildering voor jouw bedrijf, compleet op maat. Neem contact met ons op voor jouw ontwerp.

Direct contact opnemen

De kosten van een muurschildering

Het maken van een graffiti muurschildering kent tal van wensen en mogelijkheden. Muren van 10m2 tot honderden of zelfs duizenden vierkante meters, verschillend in complexiteit.

Er zijn zoveel variabelen om rekening mee te houden dat een vaste prijs niet te vermelden is. MooieMuur maakt dan ook voor ieder project een offerte op maat, met een prijs op basis van omstandigheden en ontwerp. Goed om te weten is dat geen enkel ontwerp meerdere keren wordt gebruikt, jouw muurschildering is dan ook altijd uniek!

  • Vanaf 10m2
  • Offerte op maat
  • Unieke ontwerpen

De mooiste muurschildering voor jouw budget

Vanuit onze passie voor de kunstvorm willen wij muurschilderingen en graffitikunst toegankelijk maken voor iedereen. Wij zijn dan ook altijd bereid om mee te denken in de mogelijkheden wanneer je afwijkende wensen hebt voor de muurschildering van jouw bedrijf.

Zo maken wij kleinere muurschilderingen in restaurants en binnen kantoorgebouwen maar verhuren wij ook muren voor jouw unieke buitenreclame in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Londen en Berlijn. Daarnaast maakten wij in 2013 de grootste muurschildering ter wereld destijds, in Abu Dhabi en Beirut. Ruim 7.000 m2 werd met een collectief van kunstenaars voorzien van een indrukwekkend ontwerp.

Lees meer over onze werkwijze of bekijk ons portfolio voor meer informatie.

Muurschildering bedrijf graffiti kunst

Waardestijging door muurschildering

Veel landen vergrijzen als het gaat om kleurgebruik. Zeker in stedelijke gebieden ontstaat er een verschuiving in behoefte, van betonnen blokken naar steeds meer kleur. Muurschilderingen dragen dankzij het unieke kleurgebruik en de indrukwekkende ontwerpen mee aan een positieve beleving van verschillende locaties.

Hoe dit komt? Graffiti kunst trekt mensen aan. Toeristen trekken naar deze gebieden toe, wijken worden levendiger en de lokale middenstand wordt versterkt. Ook bewoners profiteren mee van deze tendens. De kleurrijke wijk verrijkt hun omgeving en de positieve invloed van nieuwe mensen maakt hen trots juist hier te wonen.

Graffiti en street art, aantrekking van creativiteit

Uit verschillende gebieden komen mensen naar wijken met indrukwekkende graffiti en street art toe om de kunst te bewonderen. Gesprekken over de interpretatie van verschillende schilderingen ontstaan en blazen de wijk nieuw leven in. De graffiti schilderingen worden bovendien gebruikt als landmark voor mensen om af te spreken of te navigeren.

Stedelijke kunstwerken, in wat voor vorm dan ook, trekken naast geïnteresseerden ook creatievelingen aan, waardoor een uitgebreid netwerk van kunstenaars ontstaat.

  • Aantrekking van creativiteit
  • Verhogen van de zichtbaarheid
  • Positieve beleving van omwonenden
  • Participatie en cohesie in de wijk
  • Unieke ontwerpen binnen je huisstijl
  • Jouw muurschildering als landmark

Een muurschildering voor jouw bedrijf

Wil jij een muurschildering laten maken voor jouw bedrijf? Bekijk dan onze pagina met de werkwijze die wij hanteren. Hierop vindt je gelijk de te doorlopen stappen om een ontwerp te laten maken voor jouw unieke muurschildering. Liever eerst wat inspiratie opdoen voor jouw buitenreclame, muurschildering op kantoor of antigraffiti muur? Bekijk ons portfolio of vraag ons naar voorbeelden van projecten binnen je eigen branche.

Direct contact opnemen

Wanddecoratie buiten ⎜ Decoratie muur ⎜ Grote wanddecoratie ⎜ Interieur architect ⎜ Klein kantoor inrichten ⎜ Interieur architecten ⎜ Kantoor interieur