Skip to main content

De mooiste muurschildering tegen illegale graffiti

Een creatieve manier om ongewenste graffiti op jouw muur te voorkomen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct contact opnemen

Muurschilderingen tegen illegale graffiti

Misschien wel de meest effectieve manier om ongewenste graffiti tegen te gaan, een krachtig en goed ontworpen muurschildering. MooieMuur ontwikkelt in overleg met bedrijven, overheidsinstellingen, gemeentelijke instanties en VVE vertegenwoordigers de mooiste muurschilderingen om ongewenste graffiti te voorkomen.

 • Geen snelle tags maar een passend en creatief ontwerp
 • Professionele muurschilderingen, in lijn met jouw doelen
 • Inspiratie in plaats van irritatie
 • Geen muren meer schrobben of opnieuw schilderen

Respect voor de maker

Alhoewel mensen dat soms denken, wordt er zelden over een graffiti muurschildering heen gespoten. Juist wanneer er een inspirerende muurschildering ontstaat wordt deze bekeken, gefotografeerd en gedeeld maar verder met rust gelaten.

Een voorbeeld is een ontwerp in opdracht van woningcorporatie Staedion in Den Haag. In 2015 werd een muurschildering gemaakt die tot op heden nog altijd intact is gebleven. Het ontwikkelen van een eigen wanddecoratie is dus een zeer doeltreffend middel tegen illegale graffiti.

Muurschildering Laak Den Haag Karski and Beyond

Muurschilderingen in de openbare ruimte

Graffiti muurschilderingen worden steeds meer ingezet in de openbare ruimte. Inspirerende ontwerpen die met hun explosieve kleurgebruik zorgen voor een opleving van stedelijke gebieden. Of het nu gaat om gemeenten, VVE organisaties of bouwprojecten, met een muurschildering van MooieMuur is het verwijderen van ongewenste graffiti verleden tijd.

 • Urban design in winkelcentra
 • Creatieve en stijlvolle bouwschuttingen bij langdurige bouwprojecten
 • Gerichte muurschilderingen voor gemeenten
 • Ondersteuning van lokale participatie projecten
 • Inspirerende kunstprojecten
 • Doeltreffende campagnes voor overheidsinstellingen
 • Inspiratie vanuit projecten voor architecten
Muurschildering In De Openbare Ruimte

Inspiratie voor jouw muur

Van spuitbus tot milieu zuiverende verf, alles is mogelijk voor jouw ontwerp! Wil jij weten wat een muurschildering voor jouw locatie kan betekenen? Kijk dan eens naar de vele projecten die wij al hebben uitgevoerd voor onder meer Staedion, Amazon Prime, Netflix, Calvin Klein en Budweiser.

Gerichte strategie in campagnes

Maak het ontwikkelen van een bijzondere graffiti muurschildering onderdeel van jouw reclamestrategie. Met een gericht ontwerp voor buitenreclame ondersteunt een muurschildering het beeld dat je wil uitdragen van jouw bedrijf en de producten of diensten die je aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan ondersteunende informatie bij bouwprojecten, de creatieve vertolking van de visie op een project vanuit de architect of een aansprekende invulling van gemeentelijke campagnes.

Karski NDSM Straat museum

Jouw anti graffiti muurschildering laten maken

Heb jij al een plek in gedachten voor een unieke muurschildering? Neem dan contact met ons op. Van reclame-uiting tot informatief, met onze passie voor graffiti kunst, street art en strategie maken wij een schildering die bij je past. Het verwijderen van graffiti op jouw terrein is met een ontwerp van MooieMuur verleden tijd.
Neem direct contact op voor jouw ontwerp.

Neem contact op

Wanddecoratie buiten ⎜ Decoratie muur ⎜ Grote wanddecoratie ⎜ Interieur architect ⎜ Klein kantoor inrichten ⎜ Interieur architecten ⎜ Kantoor interieur