Skip to main content

Een unieke muurschildering voor jouw bedrijf

Vertel jouw verhaal met een persoonlijk ontworpen muurschildering! Neem contact op voor een ontwerp.

Direct contact opnemen

Muurschilderingen voor bedrijven en gemeenten

We kennen het allemaal, muurschilderingen. Street art en graffiti kleuren straten en steden. Ze vallen op, mensen blijven erbij staan en kijken ernaar. Nemen foto’s en delen die. Ook voor jouw organisatie is een muurschildering dé unieke manier om jouw verhaal te vertellen, je doelgroep te bereiken of personeel te inspireren. Start vandaag nog met het ontwerp van een unieke muurschildering.

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Creatief en inspirerend
  • Uniek display van jouw bedrijf

De inzet van muurschilderingen

Muurschilderingen worden op diverse manieren ingezet. Van creatieve reclame-uitingen tot wanddecoratie in kantoren en op buitenlocaties. Wat het meest passend is voor jouw strategie is afhankelijk van het doel dat je met de muurschildering wil bereiken. Samen met jou ontwikkelt MooieMuur een strategie en een uniek ontwerp. Geen van de muurschilderingen wordt opnieuw gemaakt dus je bent altijd zeker van een exclusieve wanddecoratie op een locatie naar keuze.

  • Herkenbare muurschilderingen voor franchiseketens
  • Brand activation met complete graffiti en street art reclameconcepten
  • Uitdragen van de huisstijl met muurschilderingen op kantoor
graffiti kunstenaar karski

Muurschildering laten maken

De ontwerpen van MooieMuur worden gemaakt door Roy Valk, ook wel bekend als post-graffiti artiest Karski. Zijn unieke ontwerpen beginnen in zijn atelier. Met acrylverf zet hij de eerste abstracte vormen op, voordat hij deze in een muurschildering verder uitwerkt. Roy maakt regelmatig gebruik van een double exposure techniek die de murals, in combinatie met zijn excentrieke kleurgebruik, een unieke uitstraling geven. Op deze manier worden al sinds 2008 de meest creatieve marketing en reclame strategieën voor bedrijven ontwikkelt op basis van street art en graffiti.

Meer over ons
Graffiti muurschilderingen, meer dan decoratie

Een graffiti muurschildering is meer dan enkel decoratief. Een weldoordacht ontwerp is onderdeel van je bedrijf, van jouw marketingstrategie. Het draagt uit wat jij als bedrijf vertegenwoordigt en waar jouw product of dienst voor staat.

Van startende ondernemer tot franchise of multinational, met een mural wordt jouw bedrijf op een unieke manier zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan onze inspirerende muurschildering op het hoofdkantoor van Adidas of de stijl die wij ontwikkelden voor het interieur van franchiseketen Fat Phill’s. Naast graffiti stijlen met een spuitbus is het bovendien ook mogelijk verschillende muurschilderingen te maken op basis van milieu zuiverende acrylverf.

Bekijk voor meer voorbeelden ons portfolio

Zichtbaar met MooieMuur

MooieMuur denkt actief mee in het ontwikkelen van concepten en maakt voor iedere organisatie en iedere situatie een persoonlijk ontwerp. Ook voor franchiseorganisaties wordt er per locatie een ander beeld ontwikkelt, uiteraard wel in dezelfde herkenbare stijl.

Wil jij de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten met een indrukwekkende mural? Je medewerkers en bezoekers inspireren? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de locatie en gaan we in gesprek over jouw wensen en doel. Zo ontwerpen we dé muurschildering voor jouw bedrijf.

Neem direct contact op of bekijk de pagina met onze werkwijze.

Onze werkwijze

Neem contact met ons op

Voor een uniek graffiti ontwerp voor jouw bedrijf en nodig jouw medewerkers of mensen op straat uit om in gesprek te gaan.

Neem contact op