Skip to main content

Meer over onze werkwijze

Unieke graffiti ontwerpen, zorgvuldig voor jou gespoten. Maak een afspraak voor een eigen muurschildering.

Direct contact opnemen

Een muurschildering van MooieMuur

Een muurschildering brengt kleur, heeft een positieve invloed op de belevingswereld van de toeschouwer en legt verbindingen tussen mensen en wijken.

Passie voor graffiti kunst en street art, uniek kleurgebruik, creativiteit en authenticiteit zijn belangrijke waarden bij MooieMuur. Iedere muurschildering is uniek en wordt slechts eenmaal gemaakt. Vanuit de studio wordt een start gemaakt met jouw ontwerp, om deze vervolgens met zorg aan te brengen op een locatie naar keuze.

Werkwijze voor jouw muurschildering

Voor iedere muurschildering worden een aantal stappen doorlopen:

1

Bepalen van de locatie

2

Doorsturen van een foto naar MooieMuur

3

Offerte op basis van wensen

4

Ontwerp en akkoord

5

Voorbereiden van de muur

6

Aanbrengen van de muurschildering

7

Bekijken en delen

Meer informatie over deze stappen tref je op deze pagina. Heb je ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontwerp en plaatsing van jouw unieke muurschildering

Naar aanleiding van je wensen gaat Roy Valk, ook wel bekend als graffiti artiest Karski, aan de slag met een uniek ontwerp. Deze wordt gepresenteerd en waar nodig aangepast. Zodra er akkoord is op het ontwerp is het van belang dat de muur goed in de latex wordt gezet als ondergrond van de muurschildering. Wij adviseren eventueel benodigde voorstrijk en de latex, door een professionele schilder te laten aanbrengen. Met een goede ondergrond wordt de kwaliteit van de muurschildering gewaarborgd. Daarnaast moet de omgeving netjes worden afgedekt om spuitnevel te voorkomen.

Na deze voorbereidingen beginnen we met het daadwerkelijk maken van jouw muurschildering! Het kan zijn dat hierdoor een gedeelte van de werkomgeving tijdelijk niet beschikbaar is. MooieMuur zorgt er echter altijd voor dat er netjes gewerkt wordt en dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Graffiti kunstenaar Karski

Oriëntatie en offerte

Een goede voorbereiding is essentieel voor het maken van een mooie muurschildering voor jouw bedrijf. Om alvast een idee te krijgen van de situatie en je wensen, stuur je ons een foto van de muur waarop de schildering komt. Vermeld hierbij ook een indicatie van de afmetingen, zodat we hier in het ontwerp rekening mee kunnen houden. Aan de hand van de foto die je hebt doorgestuurd, inspecteren we de muur. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak en een offerte. Bij akkoord van de offerte gaan we aan de slag met een ontwerp.

In verband met detailmogelijkheden in onze ontwerpen werken wij met oppervlakten van minimaal 10m2.

Reclame met jouw muurschildering

Tijdens onze werkzaamheden fungeren wij als sprekend billboard van jouw bedrijf voor de omstanders die komen kijken. Dit is een periode die je onder meer kunt benutten in de externe communicatie vanuit je bedrijf.

Maak bijvoorbeeld een time-lapse van de voortgang of nodig mensen uit om in gesprek te gaan over het ontwerp. Indien gewenst kan de time-lapse ook door een van onze partners worden gemaakt. Wij nemen je de voorbereidingen hiervoor uit handen en zorgen ervoor dat jij beeldmateriaal hebt van de ontwikkeling van deze unieke muurschildering!

Muurschildering Herman Brood Amsterdam

Wat kost een muurschildering?

Geen locatie is hetzelfde, wensen verschillen, de mate van details en afmetingen in ontwerpen varieert. Het is voor ons dan ook niet mogelijk een vaste prijs voor te leggen.

We maken iedere offerte op maat. Heb je een idee van wat je zou willen? Neem dan contact met ons op en stuur een foto mee van de omstandigheden, we gaan met plezier voor je aan het werk in het inventariseren van de kosten en het maken van een ontwerp.

wat zijn de kosten?

Wanddecoratie buiten ⎜ Decoratie muur ⎜ Grote wanddecoratie ⎜ Interieur architect ⎜ Klein kantoor inrichten ⎜ Interieur architecten ⎜ Kantoor interieur