Skip to main content

Dé eyecatcher van jouw restaurant, hotel of franchise keten.

Plan een afspraak voor jouw ontwerp.

Direct contact opnemen

Muurschilderingen in restaurants

De sfeer van een restaurant is net zo belangrijk als het menu voor de beleving van de gasten. Het decor, de diverse kleuren die kenmerkend zijn en het lichtplan van de zaak. Het ontwerp van een passende muurschildering voor jouw restaurant doet hier nog een schepje bovenop. Met de muurschilderingen van MooieMuur creëer je sfeer, roep je een herkenbare stijl op en heb je een concept in handen voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

 • Eyecatcher bij binnenkomst
 • Herkenbare stijl
 • Gastbeleving en sfeerbepaling
 • Unieke uitstraling
 • Zichtbaarheid vergroten
 • Concept denken

Jouw marketing-strategie met muurschilderingen

Denken in concepten is een van de vele krachten van MooieMuur. Ieder ontwerp is grondig doordacht en met zorg ontwikkelt. Er wordt gebruikgemaakt van het kleurenpallet van jouw (binnenhuis)architect of ontwerper om te zorgen dat deze aansluit bij jouw bedrijf en huisstijl. Zo til je de muurschildering van jouw restaurant naar een hoger plan.

Ook kun je de muurschildering in het restaurant onderdeel laten maken van jouw marketingstrategie. Een mural op de wand is tenslotte niet alleen een eyecatcher bij binnenkomst, er worden ook veel foto’s van gemaakt en gedeeld. Zo wordt dit ontwerp een herkenbaar element in de stijl en zichtbaarheid van het restaurant. Hier kun je ook gebruik van maken in de overige communicatie, zoals social media posts, de stijl van je website, je menukaart en meer. Zeker wanneer jij restaurants op meerdere locaties hebt is het creëren van muurschilderingen in jouw eigen stijl een unieke herkenbare factor.

Bekijk direct enkele voorbeelden van graffiti schilderingen voor restaurants.

Wanddecoratie met minimale overlast

Belangrijk voor je restaurant is uiteraard om zo veel mogelijk open te blijven. Hier houden wij in onze manier van werken rekening mee. We zijn flexibel en maken samen met jou een plan op voor de uitwerking van ons ontwerp. Muurschilderingen kunnen, afhankelijk van het formaat en de moeilijkheidsgraad van het ontwerp, in een dag tot een week worden gemaakt. Hoe meer details er in het ontwerp zitten, hoe langer het duurt om dit ontwerp ter plaatse vorm te geven.

Het maken van de muurschildering zelf kan ook kansen bieden voor jouw marketingstrategie. Is er voldoende ruimte om de wand heen dan kunnen bezoekers meekijken in het proces. Dit levert doorgaans veel mond tot mond reclame op. Daarnaast is het mogelijk een time-lapse te maken die je later ter promotie van je restaurant kunt gebruiken.

 • Zorgvuldige werkwijze
 • Eén dag tot een week
 • Persoonlijk ontwerp
 • Unieke eigen (franchise) stijl
 • Timelapse van het proces
 • Inspirerende vormgeving
Muurschildering restaurant

Muurschildering laten maken binnen

Samen met jou ontwikkelen we een uniek ontwerp dat prijkt op de wanden van jouw restaurant. Uiteraard is het ook mogelijk deze verder uit te breiden met wandschilderingen op de buitenmuren van bijvoorbeeld de entree, een blinde muur langs de zaak of de parkeerplaats. Zo ontstaat er een geheel van herkenbare beelden. Wil je direct aan de slag met het ontwerp? Stuur ons dan een foto van de betreffende muur en je wensen voor die plek dan nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.

Neem contact op