Skip to main content

Inspiratie voor de decoratie van de kinderkamer opdoen?

Wanneer je op zoek gaat naar een originele wanddecoratie voor de kinderkamer is er heel veel inspiratie te vinden op het internet. Van behang, diverse verfsoorten tot stickers en van budget tot high end producten.

Allemaal mooie opties, maar als je echt een originele kinderkamer decoratie wil denk dan eens aan graffiti op een muur. Daar kun je echt alle kanten mee op. Heb je een mooie muur tot je beschikking in de slaapkamer dan is een graffiti een originele optie waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Muurschildering kinderkamer MooieMuur

Custom made kinderkamer decoratie

Wij maken nooit dezelfde graffiti muur een tweede keer. Je krijgt altijd een op maat gemaakt ontwerp speciaal voor jouw slaapkamer. En dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Alles kan in een graffiti verwerkt worden. Een hobby, je favoriete auto, een logo, je naam in graffiti letters. We kunnen de graffiti muurschildering helemaal laten aansluiten op de fantasiewereld van een kind en zo een droomkamer maken. Uiteraard maken wij voor zowel de jongens– als de meidenkamer de mooiste muurschilderingen.

Het leuke is dat je samen met je kind aan de slag kunt om een geweldig ontwerp te bedenken. Je naam of juist iets met een figuurtje of een super held. Graffiti kan alle vormen aannemen; van de street art achtige tags die je op straat ziet tot heel strak uitgevoerde muurschilderingen van bijvoorbeeld alleen een naam of strakke graffiti letters in 2 tonen verf of een mooie afbeelding. MooieMuur heeft in de loop der jaren al veel verschillende projecten in babykamers, kinderkamers en tienerkamers mogen verzorgen.

karski leeuw 1

Ideeën voor originele kinderkamer decoratie.

Wij worden vaak benaderd voor jungle kinderkamers, graffiti letters op de muur, boom decoratie, bos thema’s, dieren thema’s en Disney kinderkamers. Deze maken wij graag en iedere keer weer anders en op een originele wijze.

Er is echter meer mogelijk. Denk eens aan een abstracte muurschildering of juist iets wat je helemaal zelf bedacht hebt. Misschien heb je ergens een element gezien waarvan je denkt dat zou gaaf zijn om te verwerken in een originele muurschildering op jouw slaapkamer. Hoe origineler hoe leuker natuurlijk. Niks is ons te gek. Laat vooral zien wat jij leuk vindt en wie weet is dat wel heel goed mogelijk in jouw slaapkamer.

Babykamer decoratie muurschildering

Voor een babykamer zoekt men vaak een wat zachtere uitstraling dan voor een tienerkamer bijvoorbeeld. Ook dat is allemaal mogelijk met een graffiti muurschildering. Neem deze lieve muurschildering als voorbeeld. Laat ons weten welke kleuren je mooi vind en welke sfeer je graag wil in de babykamer en wij maken een passend ontwerp voor de mooiste babykamer muurschildering.

muurschildering kinderkamer mooiemuur bambi

Wij plaatsen een muurschildering snel, nauwkeurig en met perfect resultaat.

Wij hebben jaren ervaring met de spuitbus. Wij kunnen daarom snel schakelen en de meeste kamers kunnen wij in 1 dag opleveren. Uiteraard werken wij heel netjes. De ruimte wordt in overleg door jullie of ons afgeplakt. Er komt geen spatje verf waar dat niet gewenst is.

Lees meer over onze werkwijze op onze pagina voor kinderkamers.

Professionele graffitikunstenaar Karski

MooieMuur wordt gerund door Roy Valk. Hij staat in de graffiti wereld beter bekend als Karski. Met zijn ervaring en expertise ben je ervan verzekerd dat je een graffiti piece krijgt van goede kwaliteit. Momenteel heeft hij op diverse plekken in Nederland bekende werken staan. Ook in het grootste street art museum STRAAT in Amsterdam kun je werk van Karski vinden. Wil je meer weten over graffiti artiest Karski? Lees hier meer.

graffiti kunstenaar karski

Prijs decoratie kinderkamer

Om de kosten van een muurschildering te bepalen hebben wij verschillende gegevens nodig. Zoals afmetingen van een muur, de ondergrond. De hoeveelheid details is ook bepalend voor de prijs. Meer details betekent dat de graffiti artiest meer uren nodig heeft om de muurschildering te maken. De prijs voor alleen een logo of een muur vullende schildering ziet er anders uit. Daarom maken wij altijd een prijs op maat. Je kunt er van op aan dat je project wordt uitgevoerd door een (bekende) ervaren graffiti artiest en we gaan voor niks minder dan een absoluut top resultaat.

Je kunt er altijd van op aan dat wij zorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. En laat je verbazen. Vaak zijn de kosten voor een muurschildering, helemaal op maat/volledig je eigen ontwerp, lager dan je zou denken.

Meer over onze werkwijze en de kosten van een muurschildering vind je hier.

Graffiti thuis

Uiteraard kun je ons ook benaderen voor graffiti in de woonkamer, badkamer, tuinmuur, garagedeur, keuken of zijgevel. Je kan het zo gek niet bedenken of we beschilderen het. Misschien vind je het leuk om eerst even te neuzen in onze portfolio. Of lees deze blog over alle mogelijkheden voor muurschilderingen in huis.

Muurschildering Hip hop

Kinderkamer decoratie op canvas

En vind je een muur vullende graffiti nu toch iets teveel van het goede? Denk dan ook eens aan een graffiti schilderij. Wij kunnen je naam ook op doek spuiten en deze is dan weer heel makkelijk te verplaatsen wanneer je bijvoorbeeld zou gaan verhuizen. Een graffiti op doek is overal in huis waar je niet direct op de muur wil spuiten een goed idee. En zo kun je ook makkelijk variëren in de grote van het graffiti kunstwerk.