Skip to main content

Steeds vaker worden we door bedrijven ingeschakeld om een bedrijfsuitje te regelen of als onderdeel van een bedrijfs evenement te fungeren. Dat is goed nieuws want een workshop graffiti is een creatief en enerverend uitje.

Wij organiseren graffiti workshops voor kinderfeestjes, bedrijfsuitje, creatief uitje met vrienden en scholen.

Wat zijn de mogelijkheden van de graffitiworkshop?

Op zoek naar mogelijkheden voor een creatieve activiteit? Gestalte geven aan een teambuilding activiteit? Een originele vergaderbreak inlassen? Of een uniek bedrijfsuitje organiseren? Dan is een graffiti-workshop de ideale keuze.

Er zijn ook andere mogelijkheden waarbij de graffiti workshops kan worden ingezet: als side-entertainment tijdens een evenement of als een creatief incentive programma, bijvoorbeeld.

Daarnaast zijn er particulieren die deze activiteit uitkiezen om hun vrijgezellenfeest op creatieve wijze te vieren. Waarom de graffitiworkshop zo breed inzetbaar is? Simpel: creativiteit doet het altijd goed, zeker als dat is gebaseerd op een goed doordacht teambuilding programma. Ook is de workshop ‘mobiel’ en kunnen we deze op elke gewenste locatie verzorgen.

MooieMuur verzorgt workshops door heel Nederland op locatie. Het is mogelijk om de workshop in uw eigen bedrijf te organiseren, maar we hebben ook locaties door Nederland op legale graffiti plekken in de buitenlucht.

De benodigde materialen en beschermende kleding voor deelnemers verstrekken wij uiteraard evenals de te bespuiten canvas doeken of panelen waarop de graffiti werken gemaakt gaan worden.

Graffiti workshop MooieMuur

Wat gaan we precies doen tijdens deze workshop?

Benieuwd wat er allemaal aan bod komt tijdens onze creatieve teambuilding workshops? Om een beeld te geven bespreken we ons programma hier in vogelvlucht. Volg je een van onze graffitiworkshops, dan geeft een ervaren docent eerst uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen.

Wanneer de basistechnieken individueel zijn geoefend, creëren de deelnemers een gezamenlijk kunstwerk op blanco canvassen. Of eventueel kan er ook individueel gewerkt worden op panelen.

Na afloop van de workshop graffiti spuiten evalueren we het gecreëerde werk. Iedereen krijgt de kans om wat te vertellen of zijn of haar graffiti kunstwerk en daarna sluiten we af met een groepsfoto.

Graffiti spuiten onder begeleiding van een bekende graffiti artiest.

MooieMuur organiseerde ruim 15 jaar geleden als een van de eersten in Nederland graffti workshops. MooieMuur wordt gerund door graffiti kunstenaar Karski. Met meer dan 30 jaar ervaring met graffiti spuiten en vele nationale en internationale werken heeft hij zijn sporen inmiddels meer dan verdiend in de scene. Hoogtepunt is het onlangs geopende STRAAT museum in Amsterdam. Het grootste street art museum van de wereld. Samen met Beyond vormt Karski het bekende graffiti duo Karski and Beyond.

Je weet dus zeker dat je les krijgt van een expert op het gebied van street art en graffiti. En hij beantwoord ook heel graag al je vragen op het gebied van graffiti.

Wil je samen met een team of groep de fijne kneepjes van het vak leren? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Wij maken graag een passend voorstel voor jouw creatieve uitje.

graffiti workshop leiden
graffiti workshop leiden

Waarom een bedrijfsuitje?

Omdat een bedrijfsuitje vaak als een beloning van de ondernemer aan het personeel wordt gezien lijkt het soms een geldverslindend project terwijl teambuilding in een informele sfeer juist ook de eigenaar van een onderneming veel voordelen brengt.

Een graffiti bedrijfsuitje is origineel en leidt altijd tot een betere samenwerking tussen medewerkers terwijl het hebben van een leuke dag de boventoon voert.

Wij reiken je graag een aantal suggesties aan voor een creatieve workshop als afdelings, team- of bedrijfsuitje, bij ons of bij jouw op locatie.

Wat kost een graffiti workshop?

Wij geven workshops vanaf 10 personen. De prijs voor een 1,5 – 2 uur durende workshop onder begeleiding van graffiti artiest Karski is Eur 400,-, Wil je echter voor meer of minder personen een workshop regelen laat het dan vooral weten. Wij hebben workshops georganiseerd voor meer dan 100 personen. Wij zijn in staat een volledig customized programma voor jullie samen te stellen. Locatie op legale graffiti plaatsen of bij jouw in het bedrijf. Alles is bespreekbaar.

Een workshop aanvragen?
graffiti workshop mooiemuur