Skip to main content

Graffiti kunstenaar Karski

Meer weten over de gezichten achter MooieMuur?

Graffiti projecten zijn onze grote passie!

MooieMuur bestaat al ruim 20 jaar en is opgericht door Roy Valk, ook wel bekend als graffiti artiest Karski. Jaren geleden verhuist naar Amsterdam om zijn talent volledig te benutten. Hij begon zijn graffiti carrière begin jaren ’80 en is daarmee een van de meest ervaren artiesten in Nederland. Als kind begonnen als graffiti boefje en van zijn passie zijn werk gemaakt. Voordat MooieMuur bestond had hij een reclamebureau. Maar zijn grote liefde bleef roepen. Hij heeft het roer omgegooid en is volledig voor het maken van muurschilderingen gegaan. Inmiddels heeft hij vele projecten mogen uitvoeren en cureren.

Reclame, logistiek en graffiti

Door de ruime ervaring van Roy in zowel de reclamewereld als de graffiti scène is hij uitgegroeid tot een allround, geroutineerde artiest en staat garant voor muurschilderingen op hoog niveau. Alle muur-en reclameschilderingen van MooieMuur zijn regelrechte eyecatchers. Vanuit de combinatie graffiti en reclame is hij in staat mee te denken vanuit een vaak andere, originele en onverwachte hoek.

In 2019 is Claudia aan boord gesprongen. Vanuit een jarenlange ervaring in de logistiek, eerst als expediteur en later als manager van een logistieke afdeling is zij in staat onze projecten pragmatisch beet te pakken en tot succes te leiden.

Graffiti artiest? Onze agency heeft altijd de perfecte match!

De afgelopen jaren heeft Roy als artiest en curator grote graffiti projecten neergezet. Hij kan zeker gezien kan worden als marktleider als het aankomt op grote graffiti schilderingen. Met onze ervaring, snelle communicatie en een groot netwerk zorgen dat wij dat je altijd een muurschildering krijgt met een absolute WoW factor.

MooieMuur werkt met heel korte lijntjes. Je spreekt altijd met één van ons. We doen onze uiterste best je vragen altijd dezelfde dag te beantwoorden. Groot voordeel is dat je ook direct spreekt met de kunstenaar en er dus niet een tussenpersoon tussen zit wat de communicatie alleen maar vertraagt en de creativiteit niet ten goede komt. Wij regelen, voeren uit en zorgen voor een top product.

Graffiti kunstenaar Karski

Roy Valk de kunstenaar en het creatieve brein. Met mij werk je je ideeën en concepten uit tot inspirerende muurschilderingen. Naast de werkzaamheden voor onze agency schilder ik zelf ook nog altijd met veel passie. Nog altijd leg ik de lat hoger bij elke schildering om ervoor te zorgen dat jij het beste van het beste krijgt.

Met een groot internationaal netwerk van veelal bevriende getalenteerde artiesten zorg ik dat jij altijd de perfecte match krijgt voor jouw project

Contact ons

Achter de schermen van MooieMuur

Claudia regelt alles achter de mooie muur. Contact met mensen, mensen met elkaar verbinden om zo mooie projecten neer te zetten. Dat is wat ik het liefste doe. Mijn interesse in kunst, Street Art in het bijzonder, is altijd groot geweest en het is een absoluut feest dat ik nu mijn jarenlange ervaring in de logistiek mag inzetten voor MooieMuur.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01