Skip to main content

Wij leven graffiti. Muurschilderingen zijn onze passie.

Als 10-jarig jochie klom Karski al 's nachts uit het raam om stiekem te oefenen. Een diepgewortelde passie is daar ontstaan en de spuitbus heeft hij nooit meer losgelaten. Van het uitwisselen van foto's met graffiti-artiesten over de hele wereld in zijn begindagen. Tot projecten zichtbaar over de hele wereld.

Als een van de pioniers in de Nederlandse graffiti-scene, is Karski een autoriteit als het gaat om graffiti en street art. De combinatie van zijn achtergrond in de reclame is goud waard. Hij weet als geen ander de identiteit van een merk te vertalen naar een sterk visueel beeld.

3S4A0078 kopie

Claudia heeft een lange geschiedenis in de logistiek en projectmanagement. Ongeveer 10 jaar geleden kwam ze in aanraking met street art en was meteen fan. Die vaardigheden zet ze nu in gecombineerd met een grote passie voor street art.

Samen vormen we een hecht team dat letterlijk graffiti leeft. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Er gaat geen vakantie voorbij dat wij niet de lokale graffiti "familieleden” hebben ontmoet en de lokale street art hebben gespot. Wij kunnen met recht zeggen; graffiti en street art zit in ons bloed.

Impact maken met een sterk visueel verhaal.

Hoe onderscheid jij je van de concurrent? Wij begrijpen de noodzaak van een duidelijke merkidentiteit Onze kracht is het vertalen van verhalen naar een kunstwerk wat aandacht trekt voor jouw bedrijf. Onze creaties motiveren niet alleen medewerkers, maar brengen ook het thema van het bedrijf helder en krachtig naar voren.

Jouw brand identity groot in beeld.

Check bijvoorbeeld de muurschilderingen die wij maakten voor franchise keten Fat Phills. Het thema is hip hop. Maar iedere zaak is weer anders met andere hip hop helden. 

Mooi voorbeeld van heldere communicatie van een bedrijfs thema is onze muurschildering voor Adidas. Met deze muurschildering in de entree van het hoofdkantoor in Hilversum stap je direct binnen in een motiverende werkomgeving

muurschildering adidas karski

Mural advertising

Onze “Painted Ads” bieden een unieke en gedenkwaardige manier om boodschappen over te brengen en consumenten te betrekken bij merkverhalen. In Berlijn en London begrijpen ze dit als geen ander. Grote merken laten daar de een na de andere geschilderde advertentie plaatsen. Wij hebben vaste muren in diverse grote steden in Nederland. Met een groot internationaal netwerk zijn wij zelfs in staat een campagne op te zetten in een reeks van grote Europese steden. 

Oatly 1

Gemeenten, overheid en woningbouwcorporaties:

Hoe zorg je ervoor dat een wijk dynamisch wordt en blijft?? Wij begrijpen hoe je kunst effectief kunt inzetten om de sfeer te verhogen en bewoners de verbinding op te laten zoeken. Steeds vaker komen wij bij het ontwikkelen van nieuwe wijken al in het vizier van architecten en bijvoorbeeld stadsmakers.  

muurschildering karski den haag

Wat zeggen onze klanten?

  • – Ik heb nog nooit zo’n fijne samenwerking gehad als met Roy a.k.a. Karski! Als een echte kunstenaar gaat hij professioneel te werk en weet hij zich goed te verdiepen in zijn klant. Geen uitdaging is te groot voor deze man, zo ook onze muur in onze nieuwe Fixcurls krullenstudio in Rotterdam heeft hij omgetoverd tot een waar meesterwerk waarbij het concept tot in de kleinste details is uitgewerkt. On to the next one! Bedankt!! –
  • – De schildering werd uiteindelijk nog mooier als verwacht, kleurgebruik was geweldig. De positionering op de muur is zo dat een aantal potentieel storende elementen als ramen niet meer storend waren of niet meer opvielen, Fijne communicatie ook. De schildering is zichtbaar vanaf het spoor en de eerste reacties waren al binnen 24 uur binnen.-
  • – Snel contact waarbij direct vormgegeven werd wat onze ideeën waren. Snel en kundig opgezet, waardoor onze leerlingen nu genieten van een up-to-date schoolbibliotheek.- 
  • Meer reviews lees je hier

Ben jij een ondernemer met lef? Zullen wij dan even sparren?

Next step > impact maken met een sterk visueel verhaal dat staat als een huis? Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen één dag terug

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01