Skip to main content

Je zoekt iets aparts voor aan de muur

Misschien ben je al heel lang op zoek naar een mooie decoratie voor aan de muur. Een plek waar heel veel mogelijk is. Je kunt je muur vullen met mooie schilderijtjes, foto’s van de kinderen. Plankjes met allerlei prullaria erop. Je kunt planten ophangen. De muur in een knalkleur verven is ook nog een optie.

Maar eigenlijk is dat het allemaal net niet. Je zoekt iets wat niet iedereen heeft. Iets bijzonders aan de muur. Iets wat echt van jou is. Alle woonbladen heb je al doorzocht, maar zelfs die komen niet met dat ene toffe idee waarvan jij zegt…YES!

Misschien hebben wij de oplossing wel voor jou! Heb je wel eens gedacht aan de mogelijkheid om een muurschildering te laten maken?

graffiti portret Karski

Je wil iets anders, iets aparts, iets wat niemand anders heeft.

Met een graffiti kunstwerk is heel veel mogelijk. Vanaf 10m2 kunnen wij je muur omtoveren tot een waar kunstobject. Veel mensen kennen wel de mogelijkheid om je naam te laten spuiten in graffiti letters in de kinderkamer of babykamer. Vaak wordt er niet gedacht aan de mogelijkheid om een muurschildering in te zetten om bijvoorbeeld de woonkamer muur, de gang, de badkamer of de keuken mooi te maken met een decoratieve schildering.

En dat is jammer want juist met kunst op de muur weet je zeker dat jij een unieke decoratie hebt die niemand anders heeft. Een muur die je helemaal zelf kunt ontwerpen. Jouw ideeën voor op de muur kun je door ons laten omzetten tot een groot kunstwerk. En niks is ons te gek. Je kunt helemaal losgaan door bijvoorbeeld te kiezen voor een natuur of jungle thema. Een boom, bloemen een bos. Je kunt figuren op de muur schilderen. Maar als het allemaal wat rustiger mag denk dan eens aan een abstracte graffiti.

muurschildering slaapkamer mooiemuur
muurschildering slaapkamer mooiemuur

Wanddecoratie │ op canvas of op de muur

Een graffiti kunstwerk thuis. Je bent eruit; het gaat een groot kunstwerk aan de muur worden. Maar je weet nog niet zo goed wat. Check onze portfolio eens voor alle mogelijkheden. Daar vind je heel veel graffiti voorbeelden. Van heel realistisch tot meer abstracte werken. Als je daar iets ziet wat je aanspreekt kunnen we samen in een gesprek bekijken wat allemaal mogelijk is op jouw muur. Wat past bij je interieur? Welke kleuren komen er terug in je huis.

Het is belangrijk dat je goed nadenkt over wat je precies wil bereiken met de muurschildering. Wil je een warme, gezellige sfeer creëren in je woonkamer? Of ben je op zoek naar een zakelijke uitstraling voor je kantoor? Bedenk dat less more is op sommige muren. Wij adviseren je graag.

Graffiti schilderij laten maken

Ik wil wel een graffiti kunstwerk thuis, maar ik wil liever niet dat er op de muur gespoten wordt. Dat kunnen we goed begrijpen. Het bespuiten van een hele muur kan best intens en spannend zijn. Maar daar hebben we ook een oplossing voor. We kunnen ook een graffiti schilderij op doek of een paneel voor je spuiten. Groot voordeel van deze optie is dat je het graffiti kunstwerk bij een verhuizing gewoon mee kunt nemen.

Dit is ook een leuke oplossing voor de kinderkamer. Voor kinderen maken we vaak een graffiti schilderij met naam.

Graffiti schilderij Hond Karski MooieMuur
Graffiti portret Canvas Karski

Kosten muurschildering

Wij komen al schilderen vanaf Euro 500,- en dan heb je een unieke wanddecoratie met een graffiti gemaakt door een bekende Nederlandse kunstenaar. Wanneer je geïnteresseerd bent in een prijs op maat neem dan contact met ons op en wij zorgen dat je binnen een dag een offerte hebt liggen zodat je snel kunt schakelen.

Hoe werkt dat precies? Een muurschildering thuis laten maken?

  • Stuur ons een goede foto van de muur met de afmetingen erbij.
  • Stuur ons je ideeën en/of foto’s van je interieur en wat plaatjes van wat je wil.
  • Wij maken een offerte op maat op basis van de afmetingen en details.
  • Na akkoord maken wij een ontwerp en plannen we een afspraak voor de uitvoering.
  • Wij verzorgen alles van A tot Z. Het afplakken van de ruimte etc.
  • Jij geniet van een toffe muurschildering

Een mooie muurschildering kunnen wij vaak al binnen 1 dag realiseren. Wij werken netjes en zorgvuldig. Er komt geen spatje verf waar het niet hoort.

Karski Tia Maria Contrast graffiti kunstenaar MooieMuur

Leuk weetje; Graffitikunstenaar Karski is eigenaar van MooieMuur.

Hij werkt al meer dan 20 jaar met de spuitbus en is specialist in realistische portretten gecombineerd met abstract werk. Hoewel hij inmiddels een graffiti agency runt voert hij veel klussen nog altijd zelf uit. Graffiti spuiten is zijn grote passie en met een werk van zijn hand weet je zeker dat je een uniek kunstwerk in je huis hebt.

In onze portfolio vind je veel werk van Karski. Inmiddels hangt zijn werk ook in het grootste Street Art museum van de wereld in Amsterdam. MUSEUM STRAAT. En dat is iets waar wij natuurlijk heel trots op zijn.