Skip to main content

Muurschilderingen zijn steeds prominenter aanwezig thuis, maar zeker nu in deze tijden van Covid-19 zijn mensen meer bezig met hun interieur. Alles gebeurt in en om het huis. Geen wonder dat het prettig is om je interieur nu eindelijk eens die upgrade te geven waar je stiekem al langer van droomde.

Een grote wanddecoratie maakt de hele ruimte en zorgt voor veel sfeer. Helemaal in jouw kleuren en thema. Misschien ben je wel een natuurliefhebber of een dierenliefhebber? Er kan heel veel verwerkt worden in graffiti ’s. En een muurschildering kan overal in huis worden toegepast. De kinderkamer, tienerkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, thuiswerkplek. Of misschien heb je wel een tuinmuur die wat kleur kan gebruiken.

Muurschildering kinderkamer meisje

Kleuren en muurschilderingen in huis worden een normaal onderdeel van het interieur

Waar een aantal jaar geleden vooral witte muren de huizen domineerden zie je tegenwoordig echt een verschuiving plaats vinden. Mensen willen het gezelligheid en sfeer in- en rondom huis. Zijn op zoek naar manieren om kleur in huis te krijgen. Sfeer creëren door te spelen met decoratie materiaal en natuurlijk die waanzinnige wanddecoratie.

Drie redenen waarom een graffiti kunstwerk in huis een perfect idee is

  1. Een graffiti muurschildering geeft het hele huis sfeer. Het is de basis van je interieur. Wanneer je dit goed bedenkt hoef je daarna niet veel geld meer uit te geven aan allerhande overbodig decoratie materiaal.
  2. Een muurschildering hoeft niet perse een groot druk geheel te worden. Natuurlijk kun je er voor de kinderkamer voor kiezen toffe graffiti letters te laten schilderen, maar voor je slaapkamer of woonkamer kan ook heel goed gekozen worden voor een subtielere aanpak.
  3. Met een muurdecoratie ben je altijd origineel. Een graffiti muurdecoratie ontwerpen wij altijd speciaal voor jou. Op die manier weet jij zeker dat jij de show gaat stelen bij je vrienden en familie.
Graffiti woonkamer schildpad MooieMuur
Muurschildering kinderkamer jongen

Een graffiti schildering als interieuroplossing

Een grote wanddecoratie in plaats van een muur één kleur geven. Het lijkt spannend. Wordt het niet te druk, te overweldigend? Natuurlijk moet je goed kijken naar de omgeving. Wanneer je in je woonkamer een heel drukke grote muurschildering laat maken is dat waarschijnlijk veel te veel. Op die plek is een meer subtieler abstract werk beter op zijn plaats. Maar wanneer je goed kijkt naar de ruimten in je huis zou het best eens kunnen dat die ene muur in de keuken juist perfect geschikt is voor een wat meer uitdagende muurdecoratie.

Een muurschildering vult de ruimte met sfeer en kleur. En maakt een ruimte helemaal af. Misschien ben je al een tijdje op zoek naar net dat ene wat jouw interieur helemaal gaat afmaken. Een muurschildering kan het antwoord zijn op vele interieur problemen. En een graffiti kan op veel plekken worden ingezet. Zowel binnen- als buitenshuis.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste beslissing en zorgen dat jij de perfecte muurschildering krijg voor je slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, tuinmuur of zelfs je garagedeur.

Brainstormen met onze graffiti kunstenaar over hoe jij je interieur een upgrade kunt geven met graffiti kunst?

Meer zien? Check onze portfolio voor meer werk en inspiratie. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door. Zelfs als je denkt dat dat het wellicht geen optie is voor jouw muren is er vaak veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Meer over onze werkwijze lees je hier.

Graffiti’s zijn de perfecte manier om sfeer te creëren in jouw huis.

PortfolioContact
Graffiti camper mooiemuur