Skip to main content

MooieMuur is ontstaan door de samenwerking van 2 goede vrienden. Beiden al vanaf jongs af aan actief in de graffiti scene en langzaam maar zeker van hun hobby hun werk gemaakt. Daniel Stroomer / Nasepop en Roy Valk / Karski. Samen starten ze begin 2000 MooieMuur. Een professioneel graffiti bedrijf. Echte pioniers in die tijd. Er waren wel schrijvers die opdrachten uitvoerden, maar echte professionele graffiti bedrijven waren er nog niet.

Een agency waar je kunt aankloppen voor grote opdrachten. Vooral voor de zakelijke markt, overheidsinstellingen en gemeenten, maar zeker ook voor particulieren. Met een enorm internationaal netwerk van bevriende artiesten is MooieMuur in staat wereldwijd opdrachten aan te nemen en uit te voeren. Elk denkbare stijl kan worden uitgevoerd. En dat is met recht uniek te noemen.

Inmiddels is Daniel vertrokken naar Argentinië om daar samen te zijn met zijn grote liefde. Toch doen ze nog altijd zo nu en dan projecten samen. Roy heeft MooieMuur alleen voorgezet en nog altijd is MooieMuur het aanspreekpunt voor de mooiste muurschildering, workshops en reclame campagnes.

Stand out in the crowd met een graffiti kunstwerk!

Van originele en spraakmakende muurschilderingen, brand activatie campagnes, influencer- en press-kits tot creatieve teambuilding activiteiten voor multinationals.

MooieMuur heeft het allemaal in huis.

Maar wat kunt jíj er concreet mee? Hieronder lichten we een aantal van onze diensten toe. Bekijk ter inspiratie ook ons uitgebreide graffiti portfolio

Muurschilderingen. Zowel binnen als buiten.

Waarschijnlijk denkt u bij een muurschildering direct aan een indrukwekkende schildering op een groot gebouw in de buitenruimte. Dit behoort zeker tot de mogelijkheden, maar als graffiti-bedrijf krijgen we met regelmaat de vraag van de overheid om tunnels, gevels van een schildering te voorzien. En ook particulieren vragen regelmatig om een coole muur schildering in- en rondom huis. Denk aan de kinderkamer, een tuinmuur of een garagedeur.

Ook kan street art heel goed ingezet worden als wapen tegen graffiti overlast om ongewenste ‘tags’ tegen te gaan. In plaats van iedere keer de illegale graffiti te verwijderen wordt er gekozen voor een mooie muurschildering met een antigraffiti coating. Vaak houdt het taggen dan al vanzelf op. In de graffiti scene staat respect hoog in het vaandel. Er wordt zelden over een mooie piece heen geschreven. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren zorgt de coating ervoor dat de illegale graffiti heel makkelijk verwijderd kan worden.

Reclameschilderingen: voor creatieve interactie met jouw doelgroep.

Guerrilla marketing en brand activation stunts er is heel veel mogelijk met street art reclame.

We hebben muren beschikbaar in een aantal grote steden in Nederland. Maar zelfs in het buitenland hebben we connecties om zo in 1x een grote internationale campagne op te zetten. Het live schilderen van deze muren zorgt al voor directe interactie met de mensen op straat. Deze stellen vaak vragen en maken foto’s van het proces waardoor ze ambassadeurs worden voor de muurschildering. Wanneer het schilderen van de graffiti reclame gefilmd wordt kan de video worden ingezet als tool voor social media en website waardoor een nog groter bereik mogelijk. Met een street art reclame muurschildering bereik je ongemerkt de hele wereld wanneer de campagne goed wordt opgezet.

We hebben ervaring met dergelijke projecten. Check onze portfolio en bekijk bijvoorbeeld onze succesvolle samenwerking met Tia Maria / DiSaronno.

Workshops: teambuilding en creatieve bedrijfsuitjes

Wij bieden coole, gezellige graffiti workshops aan voor kinderfeestjes, particulieren, bedrijven en scholen. Vanaf 10 personen tot ….hele grote groepen. We hebben workshops georganiseerd voor groepen van meer dan 100 personen. Uiteraard zorgen we dan voor een groot team van graffiti artiesten die de hele dag dan begeleiden.

Ideaal voor een afdeling, team of bedrijfsuitje, maar ook voor brainstormdagen waarop uw team nieuwe ideeën, slogans of een toekomstvisie op een creatieve manier kan visualiseren en uitwerken met behulp van onze ervaren workshop docenten.

Maar ook je vrijgezellenfeestje, familie uitje of vrienden dag is gegarandeerd een succes met een creatieve workshop bij MooieMuur.

graffiti project MooieMuur

Met een groot team van professionele street art kunstenaars zijn wij in staat mee te denken in alle lagen van het creatieve proces voor een passend concept voor jouw merk.

Wat is er met graffiti nog meer mogelijk?

Een deel van ons ‘standaard’ aanbod wordt hierboven uitgelegd en is in ons portfolio te zien. Vaak worden onze graffiti en street-art kunstenaars ook benaderd door klanten die een out of the box idee met ons willen uitwerken.

Dit vertalen we dan samen naar originele, gewaagde en unieke concepten die het publiek nooit eerder heeft gezien of ervaren. Wilt u afwijken van de gebaande paden en out of the box een creatief idee met ons uitwerken?

Als street-art en graffitibedrijf met een team van professionele graffiti artiesten denken wij uiteraard graag met u mee – buiten de hokjes!

Meer weten over MooieMuur?

Benieuwd hoe onze graffiti kunstenaars u van dienst kunnen zijn met ons creatieve dienstenpakket? Of heeft u een ander idee voor een project, laat het ons weten. Ook voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. En goed te weten. Ondanks dat wij een groot netwerk van artiesten hebben zijn onze lijntjes altijd kort.

MooieMuur wordt gerund door Roy Valk en zijn partner Claudia Hoogenboezem. En je spreekt altijd direct met één van hen. Geen gedoe met tussenpersonen. Wij bespreken en regelen direct.