Skip to main content

Nu zijn wij zelf niet van die gamers dus we moesten even googelen toen we deze aanvraag binnen kregen. Of we een muurschildering konden maken ter gelegenheid van een nieuw te lanceren voetbalvideogame van EA Sports FIFA. Een korte google ronde later konden we constateren dat we te maken hadden met het absolute summum op gebied van straatvoetbal en videogames. Hoe cool dat Karski and Beyond zijn uitgenodigd om een serie graffiti portretten te maken in de indoor straatvoetbal dome van Edward van Gils in Zaandam. Allemaal in het kader van deze nieuw uitgebrachte game FIFA 21.

Wat is FIFA 21?

FIFA 21 is een voetbalsimulatiespel uit de FIFA-computerspellenreeks. Het spel werd tijdens EA Play live op 18 juni 2020 officieel bekend gemaakt en uitgebracht op 9 oktober 2020. Het spel stelt je in staat met meer dan 17.000 spelers en meer dan 700 teams, in meer dan 90 stadions en meer dan 30 competities te spelen. Coverster voor deze editie van FIFA is Kylian Mbappé. Op 20-jarige leeftijd werd hij gekroond tot speler van het jaar en op 20- jarige leeftijd tot “Golden Boy” vernoemd.

Platforms – FIFA games kunnen worden gespeeld op:

Kings Dome ⎜De 1e indoor straatvoetbal faciliteit van Nederland

De dome is de allereerste indoor straatvoetbal locatie ter wereld. Opgericht door de “Godfather” van de straatvoetbal Edward van Gils. Een absoluut fenomeen op gebied van straatvoetbal. Met zijn stoere looks en attitude een compleet andere verschijning dan meeste voetballers. En dat maakt hem waarschijnlijk ook zo speciaal en anders. Hij heeft een dreamteam “Streetkings” opgericht waarmee hij o.a. clinics, toernooien en demonstraties organiseert. Hun visie focust zich op individuele ontwikkeling van spelers door hen te begeleiden en inspireren.

In deze “DOME” mochten Karski and Beyond het Amsterdamse Team voor FIFA 21 portretteren. “The Amsterdam Squad”. Resultaat is een prachtige wanddecoratie voor deze indoor sport hal

Amsterdam Squad geportretteerd in een super coole graffiti muurschildering

Het Amsterdamse team voor FIFA 21 bestaat uit 6 personen welke allemaal geportretteerd zijn in de Kings Dome. Wij quoten EA Sports FIFA 21. Want wie kunnen deze helden beter introduceren dan zij.

Edward van Gils – in de straatvoetbal wereld behoeft deze man absoluut geen introductie. De “godfather” van het straatvoetbal. Al jaren betrokken bij de internationale straatvoetbal projecten, bijvoorbeeld als lid van Ronaldinho’s wereldwijde straatvoetbalteam.

Issy “Hitman” Hamdaoui – Vanaf zeer jonge leeftijd heeft Issy Hitman over de wereld gereisd om zijn straatvoetbalkunsten te tonen. Hiermee is hij een belangrijk lid geworden van het officiële straatvoetbalteam van Ronaldinho. Als een van de meest creatieve voetballers in dit wereldje is hij de grondlegger geweest van verschillende beroemde trucjes, zoals de Issy Akka en de Akka 3000.

Samya Hassani – Samya is profvoetballer voor VV Alkmaar in de Nederlandse Eredivisie. Op de VOLTA FOOTBALL World Premier in London van afgelopen jaar was ze een van de grote sensaties en bereikte ze de finale. Haar prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. In maart debuteerde ze voor het Marokkaanse nationale elftal.

Jonna Fraser – is een van de meest gewaardeerde Nederlandse artiesten. Naast zijn muzikale kwaliteiten staat hij ook zijn mannetje op het voetbalveld.

Sevn Alias – In Amsterdam en onder Ajax-fans is Sevn Alias geen onbekende. Zijn unieke bijdrage tijdens de successen van Ajax in de Champions League 2018/2019 heeft een van de meest meeslepende multi-platina-nummer in de recente Nederlandse geschiedenis opgeleverd. Het nummer “Herres” werd door die legendarische generatie Ajax-spelers vaak in de kleedkamer gespeeld.

David the Host – David Butler, ook wel David de Host genoemd, heeft de aflopen jaren een indrukwekkende carrière bij 433 gehad, waarbij hij over de wereld reisde om mooie content te maken met de beste voetballers ter wereld.

karski and beyond fifa21
karski and beyond fifa21

Karski and Beyond en EA Sports

De portretten in de Street King Dome in Zaandam zijn een feest om naar te kijken.

Ben je straatvoetbal fan en/of game fan ga dan zeker bij gelegenheid eens kijken in de Dome van Edward van Gils in Zaandam. Dan kun je deze mooie muurschildering zelf aanschouwen en wie weet inspireert het je wel tot het volgen van een straatvoetbal clinic.

Welke helden zou jij wel eens geportretteerd willen zien? Wij sparren graag over de mogelijkheden voor een mooi graffiti kunstwerk in jouw bedrijf of maken graag een reclame schildering op één van onze muren ter ondersteuning van jouw campagne.

Neem vrijblijvend contact op om jouw project door te nemen.Voor meer inspiratie check onze portfolio!