Skip to main content

Wanddecoratie groot formaat: de eyecatcher van jouw interieur!

Heb je het gevoel dat jouw (bedrijfs)ruimte nog iets mist? Dan is een wanddecoratie in groot formaat misschien wel dé oplossing! Het is een fantastische manier om een saaie muur om te toveren tot een echte eye-catcher. Er zijn talloze opties om uit te kiezen, zoals een muurschildering of canvas schilderijen. In deze blog delen we meer informatie over deze trendy vorm van decoratie en geven je inspiratie om jouw ruimte op te fleuren.

muurschildering mooiemuur

Grote kunstwerken

Waarom zou je kiezen voor grootschalige wanddecoratie? Het antwoord is simpel: impact! Muurschilderingen en grote canvas doeken kunnen een ruimte compleet transformeren en een echte wow-factor toevoegen. Ook geeft het een luxe uitstraling en brengt het rust. Vaak veel meer dan je zou denken met een groot schilderij of muurdecoratie. Denk aan een inspirerende muurschildering met afbeeldingen die passen bij de bedrijfswaarden. Het fijne aan grootschalige kunst is dat je niet per se veel verschillende decoraties hoeft toe te voegen voor dat ‘wauw-effect. Grote schilderijen of een stijlvolle muurschilderingen zijn de perfecte keuze om op een positieve manier de aandacht te trekken en sfeer te creëren.

karski and beyond fixcurls

Maak indruk met grote kunstwerken voor je bedrijf

Als CEO, eigenaar weet je dat de uitstraling van je bedrijf van groot belang is. Helemaal in deze tijd waarin alles online gaat en je bezoekers en medewerkers minder fysiek ontmoet. Om deze reden is het belangrijk om aandacht te besteden aan de uitstraling van je pand. Dit kan je doen door middel van grote kunstwerken.

mural advertising arnhem mooiemuur karski

Het geeft karakter en sfeer

Als iemand voor het eerst jouw bedrijf binnenstapt, is het fijn als deze persoon direct een indruk krijgt van wat jouw bedrijf te bieden heeft. Een poster is allang niet meer van deze tijd. Muurschilderingen van formaat kunnen hier heel goed bij helpen. Het brengt direct sfeer en ze zijn de afgelopen jaren ongekend populair geworden. Met muurschilderingen creëer je niet alleen karakter en sfeer, maar laat je ook zien waar je bedrijf of school voor staat.

Het vergroot de herkenbaarheid

Herkenbaarheid is een belangrijk aspect voor bedrijven . Het is fijn als bezoekers direct zien waar ze zijn en dit ook onthouden. Het kan daarom handig zijn om het logo of de naam van je bedrijf op de gevel of binnen bij de entree te laten plaatsen. Zo vergroot je de herkenbaarheid van je bedrijf.

Het zorgt voor een minder saaie sfeer

Saaie muren zorgen niet voor een fijne sfeer op kantoor. Door flinke formaten kunst op te hangen, maak je het pand niet alleen minder saai, maar ook levendiger en gezelliger. Hierdoor voelen bezoekers en medewerkers zich direct meer op hun gemak en kunnen ze beter presteren.

Een groot schilderij zorgt voor een professionele uitstraling

Een professionele uitstraling is erg belangrijk, met name voor bedrijven. Door een schilderij op te hangen, laat je zien dat je oog hebt voor detail. Het geeft een gevoel van kwaliteit en professionaliteit. Een professionele uitstraling wekt vertrouwen bij bezoekers en kan daarom positief bijdragen aan de reputatie van je bedrijf.

graffiti voor bedrijven mooiemuur

Muurdecoratie kan een levendige en inspirerende omgeving creëren

Ook kan het ophangen van kunst op grote schaal een levendige en inspirerende omgeving creëren. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen van bekende personen uit het vakgebied, inspirerende citaten of abstracte kunstwerken. Dit kan bijdragen aan de motivatie en inspiratie van medewerkers en leerlingen.

Graffiti muurschildering Leiden MooieMuur scaled

Mooiste wanddecoratie

Het ophangen van grote muurdecoratie in allerlei formaten is echt een must voor je bedrijf. Het kan zorgen voor karakter, herkenbaarheid, minder saaie muren, een professionele uitstraling en een levendige en inspirerende omgeving.

Muurschildering maken

Een muurschildering is de perfecte manier om je kind een unieke en persoonlijke ruimte te bieden, of om de bedrijfsruimte om te toveren tot een unieke ervaring voor jouw klanten. Een muurschildering is niet alleen een wanddecoratie, het is een kunstwerk waar jij en je kind jarenlang van zullen genieten.

Grote wanddecoratie voor scholen

Wanddecoratie in groot formaat is niet alleen voor bedrijven interessant. Ook scholen kunnen hier zeker hun voordeel mee doen. Een opvallende muurschildering kan bijvoorbeeld een educatieve waarde hebben. Denk aan een realistische schildering van het menselijk lichaam voor een biologielokaal, of een kaart met de geografie van de wereld voor aardrijkskundeles. Daarnaast kan een muurschildering ook de identiteit van een school versterken: denk aan het logo van de school, of een uniek ontwerp dat past bij de missie en visie van de school.

Muurschildering restaurant MooieMuur scaled

Grote schilderijen

Als school wil je graag een stimulerende en inspirerende omgeving creëren voor je leerlingen. Grote schilderijen kunnen hierbij een perfecte actieve rol spelen. Niet alleen zijn ze decoratief, maar ze kunnen ook educatief zijn en leerlingen op een visuele manier inspireren.

De voordelen van grote decoraties op de muur

Grote schilderijen zijn meer dan alleen mooi, ze kunnen ook leerlingen inspireren en stimuleren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een bepaald thema uitlichten, zoals cultuur, geschiedenis, wetenschap of natuur. Ze kunnen ook ingezet worden om complexe informatie of concepten op een visuele manier te presenteren. Kunstwerken zijn dus eigenlijk een actief leermiddel dat dynamiek kan toevoegen aan je leeromgeving.

Opties voor muur kunst

Er zijn verschillende opties om uit te kiezen bij bestellingen voor scholen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor murals of kunst op canvas. Canvas doeken zijn de perfecte oplossing als je vaak van decoratie wilt veranderen en makkelijk dingen wilt verplaatsen. Pas ook op bij het kiezen van de kleuren en patronen, wil je iets neutraals of juist heel kleurrijk en druk. Realistische fotokunst geschilderd op de muur. Of meer abstract? Denk groter en maak impact.

Educatief schilderij

Educatieve schilderijen zijn een prachtige keus om je leerlingen visueel te stimuleren. Denk hierbij aan een grote wereldkaart, of een samenvatting van belangrijke historische figuren. Maar je kunt ook een formule voor wiskunde of een wetenschappelijke uitleg op een spectaculaire manier presenteren. Er zijn eindeloze mogelijkheden in het maken van educatieve wanddecoraties die de leerlingen op een meer actieve manier kunnen laten leren.

Welk soort grote wanddecoratie past bij mijn school?

Het soort grote wanddecoratie dat het beste bij je school past, hangt onder andere af van de voornaamste doelstellingen van de school. Wil je bijvoorbeeld dat je leerlingen een meer internationaal perspectief krijgen, dan is een wereldkaart wellicht de beste keuze. Praat ook met je leerkrachten en professionals om te zien welke wensen en ideeën ze hebben.

Graffiti muurschildering Karski and Beyond 1 scaled e1613562700172

Met muurschilderingen maak je impact!

Grote murals voor scholen kunnen een unieke manier zijn om je leerlingen te inspireren en om de leeromgeving te verbeteren. Graffiti muurschilderingen spreken de jonge generatie aan als geen ander. Met educatieve schilderingen kan je de leerlingen op een visuele manier betrekken bij complexe concepten en informatie. Zorg ervoor dat je weet welke opties er zijn en welke het beste bij je school past. Kies de producten die passen bij het thema of de doelstellingen van de school en creëer op deze manier een inspirerende plek waar leerlingen vele jaren willen leren.

De favorieten in verschillende materialen

Als je kiest voor decoratie in groot formaat, zijn er talloze mogelijkheden. Misschien heb je een held waar je graag een portret van wil laten schilderen. Een nieuwe look voor de slaapkamer of woonkamer met een drieluik op de muur. We hebben alles in het assortiment. Wij leveren de beste kwaliteit graffiti schilderijen. En werken met de hoogste kwaliteit materialen. Onze kunstenaars hebben jarenlange ervaring en werken met passie het thema van jouw bedrijf of je favoriete sport uit op jouw muren.

Muurschilderingen trekken een modern en jong publiek

Muurdecoraties van groot formaat zijn tegenwoordig steeds populairder bij bedrijven en scholen die een blijvende indruk willen maken op een modern publiek. Ze hebben een grote visuele impact en helpen om de merkbekendheid van elke organisatie te vergroten. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook erg veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden vervangen om de uitstraling van elke ruimte aan te passen. Investeren in muurkunst is een uitstekende manier om jouw unieke stijl te laten zien en je ruimte een persoonlijk tintje te geven.

Overweegt je vandaag nog om grote wanddecoraties aan te schaffen? We vertellen je graag hoe deze decoraties kunnen werken voor jouw bedrijf of school. Neem gerust contact met ons op via email info@mooiemuur.nl of bel; +31655728331

Vrijblijvende offerte