Skip to main content

Anti graffiti muurschildering ⎮ MooieMuur

Klaar met die lelijke illegale graffiti? Wij hebben de oplossing!

Anti graffiti coating met daar overheen een mooie muurschildering.

Muurschilderingen als wapen tegen illegale graffiti. De meest effectieve manier om graffiti overlast tegen te gaan is het aanbrengen van een goed doordachte schildering.

Kunst in plaats van ontsierende illegale graffiti. Onze ervaring heeft geleerd dat de oplossing tegen illegale graffiti een mooie muurschildering met een anti-graffiti coating is.

anti-graffiti-muurschilderingen

Oplossing graffiti vandalisme

Ook is dit financieel gezien een stuk gunstiger wanneer dit wordt afgezet tegen de schoonmaakkosten van de illegale graffiti. Ervaring leert dat wanneer een locatie schoongemaakt wordt dit alleen maar aanleiding geeft tot het opnieuw zetten van ‘‘pieces’ en ‘tags’ door graffiti spuiters.

Wanneer een locatie voorzien is van een mooie schildering zal er niet snel een illegale graffiti overheen gezet worden.

Ongewenste graffiti laten verwijderen?

Gemeenten, bedrijven, VVE-verenigingen, sportcomplexen, overheidsgebouwen etc. Maar ook als je particulier huiseigenaar bent en je last hebt van illegale graffiti kan een schildering met coating een perfecte en financieel aantrekkelijke oplossing zijn.

Wij denken graag mee hoe we van een muur vol illegale tags en pieces een kunstwerk kunnen maken. Met een anti-graffiti coating zorgen we dat de muur voor lange tijd mooi blijft en makkelijk te onderhouden is.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Dit kan heel makkelijk via een telefoontje, een appje of vul ons contact formulier in.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


    Anti graffiti ⎜ Anti graffiti paint ⎜ Graffiti reiniging ⎜ Graffiti overlast ⎜ Graffiti reiniger ⎜ Reinigen graffiti ⎮ Anti-Graffiti coating