Skip to main content

Graffiti naam op de muur ⎮ MooieMuur

Graffiti letters tekenen⎜ Graffiti naam maken⎜ Naam in graffiti

Graffiti op je slaapkamer muur

Voor een kinderkamer mag alles vaak wat uitbundiger. En als ze wat ouder worden gaan ze ook een eigen mening en smaak vormen. Hoe tof als je dan je naam in graffiti letters op je muur laat spuiten.

Graffiti's zijn van oudsher de manier om je te onderscheiden. Te laten zien wie je bent en welke stijl bij jou past. Zeker voor kinderen die zich ontwikkelen en echt een eigen persoon worden is het te gek zelf een unieke piece te kunnen bedenken. Wij kunnen met jouw naam, stijl en ideeën de meest toffe graffiti letters op je muur spuiten. Dan heb jij gegarandeerd een unieke muurschildering op je slaapkamermuur.

Wanneer wij bij jou komen schilderen vind je het misschien wel leuk om zelf ook een stukje in te kleuren. Onze graffiti artiest legt je graag de basistechniek uit. Hoe tof is om zelf ook bij te dragen aan je eigen muurschildering.

Kosten graffiti naam op de muur

Om de prijs van een muurschildering te bepalen hebben wij verschillende gegevens nodig. De afmetingen van een muur, de ondergrond. De hoeveelheid details is ook bepalend voor de prijs. Meer details betekent dat de graffiti artiest meer uren nodig heeft om de muurschildering te maken. De prijs voor alleen een logo of een muur vullende schildering ziet er anders uit. Daarom maken wij altijd een prijs op maat. Je kunt er van op aan dat je project wordt uitgevoerd door een ervaren graffiti artiest en we gaan voor niks minder dan een absoluut top resultaat.

Het beste is om altijd even contact met ons op te nemen.

Vrijblijvend offerte opvragen

Werkwijze graffiti naam op de muur

  1. Stuur ons een goede foto van de muur met de afmetingen erbij.
  2. Stuur ons je ideeën en/of foto’s van je interieur en wat plaatjes van wat je wil.
  3. Wij maken een offerte op maat op basis van de afmetingen en details.
  4. Na akkoord maken wij een ontwerp en plannen we een afspraak voor de uitvoering.
  5. Omdat wij al onze energie in het maken van een mooie muurschildering willen stoppen vragen wij jullie om de ruimte af te plakken van te voren. Plafond, wanden en vloer.
  6. Jij geniet van een toffe muurschildering in- of rondom je huis of bedrijf.

Wil je meer informatie kun je ons natuurlijk altijd even bellen, mailen of appen. Wij beantwoorden je vragen altijd binnen 1 dag.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01