Skip to main content

Muurschilderingen voor de horeca.

Hotels │ Franchise ketens⎜Restaurants │ Project inrichting

Wij vertalen het verhaal van jouw bedrijf naar een muurschildering met impact.

Ben je op zoek naar iets waarmee je echt indruk maakt op je klanten? Een manier om sfeer te creëren in jouw bedrijf? Onderschat de kracht van een goed bedachte muur schildering niet. Je kunt je verhaal vertellen met een graffiti kunstwerk. Je laat zien waar jouw bedrijf voor staat en zorgt met de juiste kleuren voor een plek waar je klanten zich thuis voelen.

Welke sfeer wil je creëren? Wat is belangrijk voor jouw bedrijf? Een muurschildering maakt meer impact dan je wellicht verwacht.

Direct contact opnemen

Een muurschildering die klanten aantrekt.

Een muurschildering zorgt dat een ruimte of gevel body krijgt. Het is van belang dat de muurschildering aansluit bij het gebouw en jullie huisstijl. Het is daarom belangrijk dat we foto's ontvangen van de muur met de exacte maten of we komen langs om alles op te meten en te bekijken. Een goed gesprek over wat jullie willen bereiken is de basis. En denk ook eens aan een groot graffiti schilderij. Kunst die je mee kunt nemen mocht je eens verhuizen.

Op basis van jullie wensen, huisstijl en logo maken wij een offerte voor de klus. Bij akkoord gaan wij voor jullie ontwerpen. Wij gaan voor niks minder dan een tof ontwerp dat helemaal aansluit bij jullie concept of bedrijf.

Lees meer over het integreren van muurschilderingen in je interieur concept in ons blog

Een graffiti muur tot in de puntjes geregeld!

Bij een muurschildering binnen vragen wij je om van te voren alles af te plakken. Dan kunnen wij al onze energie stoppen in het maken van een mooie muurschildering. Eventueel gebruik van hoogwerkers regelen wij. We zorgen voor de perfecte grondlaag en de mogelijkheid om een beschermende coating toe te passen. Ook leveren wij de locatie uiteraard weer helemaal netjes op.

Ben je geintresseerd om met ons te sparren over de mogelijkheden voor jouw graffiti project? Neem vrijblijvend contact op via telefoon, app of ons contact formulier.

Contact ons

Professionele graffiti artist

Om onze kwaliteit te waarborgen maken wij uitsluitend gebruik van onze eigen materialen. Daarmee garanderen wij een eindresultaat waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Met een oog voor detail zorgen wij voor een passend ontwerp in de omgeving. Vaak kan een muurschildering al in 1 of 2 dagen gerealiseerd worden. Ook zijn wij zeer flexibel in onze werktijden. Je restaurant hoeft niet dicht wanneer wij na sluitingstijd werken bijvoorbeeld.

Onze werkwijze

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01