Skip to main content

Muurschildering laten maken prijs

Om de kosten van een muurschildering te bepalen hebben wij verschillende gegevens nodig. Kleine muurschildering of een grote muurschildering? De prijs voor alleen een logo of een muurvullende schildering ziet er weer anders uit. Daarom maken wij altijd een prijs op maat. Je kunt er van op aan dat je project wordt uitgevoerd door een (bekende) ervaren graffiti artiest en we gaan voor niks minder dan een absoluut top resultaat.

Een vrijblijvende offerte ? Mail ons de afmeting van de muur door en je krijgt gelijk een offerte van ons. Deze prijs is inclusief materiaal, denk daarbij aan de spuitbussen, caps, afdekmaterialen en spuitmaskerfilters. De prijs is exclusief reiskosten, deze zijn 0,19 ct per km vanaf Leiden.

  1. Stuur ons een goede foto van de muur met de afmetingen erbij.
  2. Stuur ons je ideeën en/of foto’s van je interieur en wat plaatjes van wat je wil.
  3. Wij maken een offerte op maat op basis van de afmetingen en details.
  4. Na akkoord maken wij een ontwerp en plannen we een afspraak voor de uitvoering.
  5. Omdat wij graag al onze energie stoppen in het maken van een mooie muurschildering vragen wij jullie van te voren de ruimte af te plakken. Vloer, wanden en het plafond.
  6. Jij geniet van een toffe muurschildering in- of rondom je huis of bedrijf.

Heb je een groot project en je wil sparren over de uitvoering van een beeldvullende grote muurschildering? Of je wil graag op basis van ideeën, huisstijl of interieur een ontwerp op maat. Neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om tot een mooi eindproduct te komen.

Particulieren.

Wij schilderen de kinderkamer, woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, zijgevel, tuinmuur. Eigenlijk alle muren die je in huis kunt bedenken zijn geschikt voor graffiti muurschilderingen. Wij sparren graag over alle mogelijkheden. Wanneer je gaat voor graffiti letters in bijvoorbeeld de kinderkamer kunnen wij altijd heel snel schakelen. Graffiti letters zijn makkelijk en snel door ons te realiseren. Wij berekenen graag de kosten voor jouw muur en schakelen altijd snel.

ParticulierenGraffiti kinderkamer

Bedrijven.

Een muurschildering voor kantoor, sportschool, bedrijfskantine, fabriekshal, entree, lobby, hotelkamer. Of misschien denk je aan een graffiti reclame uiting. Eigenlijk zijn de mogelijkheden ongelimiteerd. Wij denken graag mee en zorgen dat het creatieve proces je geen kopzorgen meer hoeft te bezorgen.

Graffiti voor bedrijvenOpenbare ruimteReclame

Welke ondergrond is nodig voor een graffiti muurschildering?

Een muurschildering komt het beste tot zijn recht op een gladde muur waar een basislaag muurverf (latex) op is aangebracht. In overleg kunnen wij de latex ook voor je aanbrengen. Een graffiti kan ook op meer ruwe ondergronden worden aangebracht, maar dan hebben we altijd van te voren een goede foto nodig waarop duidelijk de structuur te zien is zodat we kunnen bepalen of het mogelijk is een graffiti te plaatsen. Wanneer een mooie basis kleur als achtergrond gekozen wordt komt de graffiti muurschildering extra tot zijn recht en dit raden wij dan ook altijd aan.

Het ontwerp voor een muurschildering, hoe werkt dat?

Bij ons is heel veel mogelijk. Misschien heb je zelf al een idee en wil je dat wij dit ontwerp voor jou uitwerken tot een mooie muurschildering. Maar het kan ook zijn dat je wel graag een muurschildering wil, maar echt geen idee wat het moet worden. In dat geval gaan we samen in gesprek en kijken we goed naar de omgeving waar de schildering moet komen. We houden dan rekening met de kleuren in de omgeving van de muur. Jouw persoonlijke smaak. De sfeer en beleving rondom de muur. Ook voor bedrijven kunnen we van scratch iets opbouwen in bijvoorbeeld de huisstijl kleuren. Het ontwerp is onderdeel van het hele proces. Wij zijn thuis in alle stijlen en hebben altijd een passende artiest voor jouw muurschildering.

Op welk formaat muur kunnen jullie een muurschildering maken?

Wij komen schilderen vanaf 10m2. En er is verder eigenlijk geen limiet aan het formaat muur. Wij hebben al heel grote projecten op onze naam staan. Een muur is nooit te groot voor ons.

Graffiti maken op locatie

Wij werken op elke door jou gekozen locatie. In Nederland of daarbuiten. Ons werkgebied is in principe wereldwijd.

Wat is de wachttijd?

Onze planning is altijd moeilijk te voorspellen. Het is het beste even te bellen als het gaat om een spoedklus. Dan zullen wij altijd onze best doen om de klus op een zo kort mogelijke termijn te realiseren.

Welke materialen gebruiken jullie voor een muurschildering?

Wij gebruiken i.v.m. de kwaliteitsnorm altijd onze eigen materialen. Voor muurschilderingen gebruiken wij altijd spuitbare acryverf van hoge kwaliteit. Soms is het nodig de ondergrond eerst te gronden met een latex. Ook hier geldt dat we uitsluitend hoge kwaliteit latex zullen gebruiken om de kwaliteit van de schildering te waarborgen.

Kunnen jullie een buitenmuur na het beschilderen ook voorzien van een beschermlaag?

Absoluut. Voor een muurschildering buiten raden we dit zelfs aan. Hiervoor gebruiken we een anti-graffiti coating. Op die manier is de schildering voor zeker 10 jaar beschermd. En gelijk ook beschermd tegen eventuele illegale tags. Ook deze zijn dan makkelijk weer te verwijderen.

Anti graffiti projecten

Onze werktijden

Wij werken wanneer dit uitkomt. Natuurlijk zijn kantoortijden voor ons het makkelijkste, maar wij begrijpen heel goed dat dat voor bedrijven bijvoorbeeld heel lastig is. Wij zijn daarom heel flexibel en maken graag een passende afspraak zodat wij zo min mogelijk mensen in de weg lopen tijdens het schilderproces.

Hoe werkt het met de betaling voor de muurschildering?

Zodra we het eens zijn over het ontwerp, locatie en tijdstip stuurt MooieMuur een faktuur voor een aanbetaling van 50% van de totaal faktuur. Na ontvangst van de eerste helft starten wij onze werkzaamheden. Zodra de muurschildering af is sturen wij de faktuur voor de laatste helft en deze dient maximaal 14 dagen na dagtekening op onze rekening te staan.

Niet gevonden wat je zocht?

Niet de antwoorden gevonden voor jouw specifieke vragen. Stuur ons gerust vrijblijvend een appje, mail of vul het contact formulier in. Wij zorgen dat wij altijd binnen 1 dag antwoord hebben op jouw vraag.

Meer over onsContact met ons opnemen

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01