Skip to main content

Graffiti artiest ⎮ MooieMuur

Meer dan 20 jaar ervaring met de spuitbus. Met passie maken wij de mooiste graffiti muurschilderingen.

Graffiti artiesten

Roy Valk al in 1986 begonnen met graffiti. Door zijn neef in aanraking gekomen met de spuitbus om het vervolgens nooit meer los te laten. Karski heeft van zijn talent en absolute passie zijn werk gemaakt. Een droom is uitgekomen. Inmiddels is hij zowel nationaal als internationaal bekend met zijn kleurrijke, realistisch werken.

Wanneer je een graffiti artiest in Nederland zoekt hebben wij het netwerk om voor jou precies de passende graffiti spuiter te leveren. Of je nu een realistisch of abstract werk wil. Wij hebben altijd een artiest in ons netwerk die precies dat kan leveren wat jij in gedachten hebt.

In het rijtje bekende Nederlandse graffiti kunstenaars zul je zeker Karski and Beyond vinden. Samen met Beyond vormt Karski dit duo. Ze starten met het combineren van hun skills en werk in 2012 als een experiment. Omdat de eerste muur die zij schilderde samen goed uitpakte besloten ze om hun krachten te bundelen. Sinds dat moment hebben ze muren gemaakt in veel verschillende landen.

Hun werk staat bekend om het gebruik van originele en levendige kleurencombinaties. Het bevat realistische, grafische en abstracte elementen, vaak met een verrassende diepte en ongelooflijke hoeveelheden dynamiek. Fotografie, onderdeel van hun curriculum, wekte hun interesse in het creatieve deel van deze discipline. Dit wordt duidelijk weergegeven in hun huidige werk.

Karski and BeyondGraffiti laten maken
Graffiti artist Karski

Graffiti artiest inhuren

Wij maken graffiti muurschilderingen voor iedereen. Dus ook bij jou thuis of in je bedrijf. De overheid kan bij ons aankloppen voor kunst in de openbare ruimte. Wij zijn met 30 jaar ervaring thuis in elke discipline en sparren heel graag mee om met jou tot een prachtig resultaat te komen.

Wij gaan voor niks minder dan 100% top resultaat. Of je nu een realistisch werk wil of een abstract idee wil uitwerken je kunt er van op aan dat wij het voor je regelen. Tot in de puntjes.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw idee te bespreken. Wij zijn gek op out of the box ideeën. Creatieve gekke projecten. Niks is ons te gek.

ParticulierenBedrijvenReclameOpenbare ruimte

Graffiti in opdracht

Waar MooieMuur begon met kleinere opdrachten is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een agency. Roy heeft een wereldwijd netwerk opgebouwd door de jaren heen. Daardoor is MooieMuur in staat voor elk project de perfecte kunstenaar te leveren. En natuurlijk schildert hij zelf ook altijd nog met heel veel passie. Inmiddels runt hij MooieMuur niet meer alleen, maar helpt zijn partner al een tijdje achter de schermen. De lijntjes blijven kort. Je hebt altijd of Roy of Claudia aan de telefoon en wij helpen je allebei met net zoveel passie.

Nog altijd kun je MooieMuur benaderen voor een piece in je slaapkamer. Je naam in graffitiletters. Of een toffe opdracht voor een bedrijf. De cross over met reclame is ook altijd blijven bestaan. Diverse grote reclame opdrachten hebben inmiddels de stal van MooieMuur verlaten. Karski heeft mooie schilderingen gemaakt voor Fifa, Tia Maria en bijvoorbeeld Netflix.

Direct contact opnemenGraffiti naam op de muur

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01