Graffiti muurschildering restaurant ⎜ MooieMuur

Decoratie restaurant ⎜ Restaurant interieur ⎜ Interieur inspiratie

Een graffiti muurschildering voor je restaurant

Ben je op zoek naar iets waarmee je echt indruk maakt op je klanten? Een manier om sfeer te creëren in jouw bedrijf? Onderschat de kracht van een goed bedachte muur schildering niet. Je kunt je verhaal vertellen met een graffiti kunstwerk. Je laat zien waar jouw bedrijf voor staat en zorgt met de juiste kleuren voor een plek waar je klanten zich thuis voelen.

Welke sfeer wil je creëren? Wat is belangrijk voor jouw bedrijf? Een muurschildering maakt meer impact dan je wellicht verwacht.

Direct contact opnemen

Hoe werkt dat precies? Een muurschildering voor een restaurant

Een muurschildering zorgt dat een ruimte of gevel body krijgt. Het is van belang dat de muurschildering aansluit bij het gebouw en jullie huisstijl. Het is daarom belangrijk dat we foto's ontvangen van de muur met de exacte maten of we komen langs om alles op te meten en te bekijken. Een goed gesprek over wat jullie willen bereiken is de basis. En denk ook eens aan een groot graffiti schilderij. Kunst die je mee kunt nemen mocht je eens verhuizen.

Op basis van jullie wensen, huisstijl en logo maken wij een offerte voor de klus. Bij akkoord gaan wij voor jullie ontwerpen. Wij gaan voor niks minder dan een tof ontwerp dat helemaal aansluit bij jullie concept of bedrijf.

Een graffiti muur tot in de puntjes geregeld!

Bij een muurschildering binnen vragen wij je om van te voren alles af te plakken. Dan kunnen wij al onze energie stoppen in het maken van een mooie muurschildering. Eventueel gebruik van hoogwerkers regelen wij. We zorgen voor de perfecte grondlaag en de mogelijkheid om een beschermende coating toe te passen. Ook leveren wij de locatie uiteraard weer helemaal netjes op.

Ben je geintresseerd om met ons te sparren over de mogelijkheden voor jouw graffiti project? Neem vrijblijvend contact op via telefoon, app of ons contact formulier.

Contact ons

Professionele graffiti artist

Om onze kwaliteit te waarborgen maken wij uitsluitend gebruik van onze eigen materialen. Daarmee garanderen wij een eindresultaat waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Met een oog voor detail zorgen wij voor een passend ontwerp in de omgeving. Vaak kan een muurschildering al in 1 of 2 dagen gerealiseerd worden. Ook zijn wij zeer flexibel in onze werktijden. Je restaurant hoeft niet dicht wanneer wij na sluitingstijd werken bijvoorbeeld.

Graffiti voor bedrijvenOnze werkwijzeGraffiti workshopGraffiti thuis op de muur

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


    Muurschildering restaurant - Wat gaaf je gaat een restaurant openen of misschien verbouwen!? Daar komt veel bij kijken. En een grote kopzorg is vaak het interieur. Want hoe bereik je het allerbeste resultaat. De perfecte sfeer om je gasten in te verwelkomen. Er komt veel bij kijken, zoals het decoreren van de muren, tafels en stoelen, de vloer en het plafond. Vaak worden deze zaken overgelaten aan een interieur designer / stylist. Wij werken veel samen met interieur specialisten, maar ook direct met de eigenaren van een restaurant. Inspiratie is overal te vinden, maar hoe ga je dat nu precies aanpakken? Voor de wanden hebben wij de perfecte oplossing. Een muurschildering of als dat je te veel of te druk lijkt is een graffiti schilderij op groot formaat vaak ook een perfecte oplossing. Een restaurant schildering kan de sfeer volledig upgraden, van saai naar spectaculair. Bovendien kan een restaurant muurschildering ervoor zorgen dat de klanten minder snel verveeld raken van het wachten op hun eten. Een restaurant muurschildering kan mits goed uitgevoerd de totale sfeer van het restaurant bepalen. Zoek je een huiselijk sfeer, een industriële sfeer. Of misschien wil je graag een heel abstract kunstwerk in je zaak. Er is heel veel mogelijk. Volgens onze klanten is de muurschildering vaak het eerste dat gasten opmerken! Het is een unieke kans om jouw gewenste stijl en sfeer nog meer tot uiting te brengen. Onze schilderingen zijn met de hand gemaakt en eigenlijk is alles mogelijk. Van abstracte patronen over de hele ruimte tot menukaarten, logo’s, een landschap en schilderingen waar je zo in lijkt te kunnen wandelen. Een gekke hoek, deur of moeilijke muur is geen belemmering, maar biedt juist kansen om mee te spelen. Het eindresultaat is een originele muurschildering op maat die de sfeer van jouw restaurant vertaalt. De hoeveelheid werk hangt af van de grote van de muren,, maar is doorgaans niet langer dan 4 dagen. Het restaurant hoeft niet te sluiten tijdens onze werkzaamheden. We kunnen tijdens of buiten openingstijden aan slag. Lees hier meer over onze werkwijze of neem direct vrijblijvend contact met ons op om alles door te nemen.

    Meer over onze werkwijzeNeem vrijblijvend contact met ons op