Skip to main content

Graffiti muurschildering ⎮ MooieMuur

Graffiti tuinmuur⎜ Graffiti voor bedrijven⎜ Graffiti naam⎜ Graffiti kamer

Graffiti muurschildering voor een bedrijf

Met een graffiti muurschildering maken wij met passie een mooi kunstwerk op jullie gevel of in de entree. Ook kunnen wij meedenken in totaal concepten waarbij we de totale huisstijl kunnen doorvoeren. Denk aan een volledig kantoor of een fabriekshal of bedrijfskantine.

Een decoratieve muurschildering in de kantine, werkruimten binnen fabriekshallen. Een hippe mural in een school of universiteit. Een gymzaal of fitnessruimte waarin je met kleur en fotorealistische beelden een sportieve sfeer creeert. Meer weten? Klik door naar onze speciale pagina voor bedrijven.

Wist je dat wij ook muren hebben voor commerciele doeleinden. In diverse steden hebben wij mogelijkheden. Meer weten? Klik door naar commerciele muur.

BedrijvenCommerciele muur

Graffiti muurschilderingen thuis

Je wil graag een mooie muurschildering in of rondom huis? Dan zit je bij MooieMuur helemaal goed. Muurschilderingen zijn een echte blikvanger en kunnen de ruimte helemaal maken met vrolijke kleuren of juist die warme tinten. We kunnen alle kanten op met graffiti.

Rondom huis zijn er vele toepassingen denkbaar voor muurschilderingen. De woonkamer enslaapkamer. En voor de kinderkamer je naam in graffiti letters. Maar denk ook eens aan een graffiti muurschildering in de badkamer met een waterdichte coating.

Misschien heb je wel een zijgevel vrij, je tuinhuis of garagedeur. De opties zijn zeer divers. Wij beschilderen ook campers en caravans. En denk ook eens aan een graffiti schilderij. Meer weten? Klik voor meer informatie naar onze pagina speciaal voor particulieren.

Particulieren

Graffiti muurschilderingen in de openbare ruimte

Voor overheden kunnen wij meedenken in grote projecten als het upgraden van wijken. Muurschilderingen maken meer impact dan je zou denken. Ze hebben grote invloed op de sfeer van een wijk. Mensen zijn vaak heel trots op de kunst in hun wijk en kunnen door middel van participatie projecten ook betrokken worden om zo een wijk weer leven in te blazen.

Maar ook fietstunnels, verkeerstunnels en bijvoorbeeld grauwe parkeergarages maken wij graag weer mooi met muurschilderingen. Het gevoel van veiligheid wordt verhoogd en ook verdwijnt de overlast van wilde graffiti.

Geintresseerd en wil je meer weten? Klik voor meer informatie verder naar onze pagina speciaal voor de kunst in de openbare ruimte.

Openbare ruimte

Nationale en internationale street art projecten

De grootste particuliere schildering ter wereld staat ook op naam van Mooie Muur en is te vinden in Abu Dhabi. In opdracht van de Sjeik is een enorme club beschilderd door een grote groep kunstenaars met als curator MooieMuur. De langste muurschildering staat op naam van MooieMuur en is te vinden langs de Foodstrip in Amsterdam.

Muurschilderingen zijn onze passie. En of we nu in het buitenland of gewoon in Nederland aan het schilderen zijn. Als we mogen doen waar we goed in zijn, waar we echt enthousiast van worden! Dan maakt het niet uit waar de muur staat.

Contact

Graffiti muurschilderingen van hoge kwaliteit

We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en hebben jarenlange ervaring in het maken van muurschilderingen van het hoogste niveau. We hebben alle expertise in huis om de schildering op of in je pand tot een succes te maken en zorgen ervoor dat deze ook mooi blijft. MooieMuur heeft als agency al vele projecten mogen uitvoeren voor diverse high end klanten over de hele wereld.

Bekijk onze portfolio

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01