Tape Art ⎮ Kunst met Duct Tape ⎮ MooieMuur

Een nieuwe toffe vorm van street art voor binnen en buiten

Contact

Wat is Tape Art?

Tape art is een vrij nieuwe street-art techniek en kan zowel binnen als buiten toegepast worden. De techniek is kenmerkend door de rechte lijnen en de felle kleuren van het tape. Je kan er hele grote werken mee maken, maar ook kleine items en raam decoraties

Tapekunst is een kunstwerk gemaakt met plakband zoals ducttape of verpakkingstape. Het ontwikkelde zich vanuit de stedelijke kunst in de jaren zestig als alternatief voor het wijdverbreide gebruik van spuitbussen in de kunstscene. Tape kan worden gebruikt om een "glas-in-lood" -effect te produceren wanneer het wordt aangebracht op glas of plastic dat van achteren wordt verlicht. Het kan aan een muur worden bevestigd om de omtrek of een afbeelding te vormen, of kan worden gevormd tot driedimensionale sculpturen.

Op zoek naar een unieke creatieve manier om een event of een deel van je interieur op te vrolijken, dan is tape art zeker een goede en originele optie.

Tape art by Fabifa

Contact ons

Tape op muren en vloeren ⎮ Street Art Techniek

Het kenmerkt zich door de veelal grafische patronen die ontstaan. Het grote voordeel van tape art is dat het zo weer te verwijderen is. Er is heel veel mogelijk op heel diverse plekken. Zie onze foto’s voor meer inspiratie. Onze kunstenaars denken graag met je mee om een uniek stuk tape art voor jou te realiseren.

MooieMuur heeft een mooi rijtje marketing tools om voor jou die perfecte entree of campagne te verzorgen. Naast Tape Art hebben we ook 3D Street Art en groene marketing tools in onze portfolio. Niet zeker wat de beste Street Art techniek voor jouw project is? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Contact ons

Enthousiast en ben je benieuwd of jouw ideeën geschikt zijn voor tape art? Bel ons of vul hier je gegevens in. Dan nemen wij altijd binnen 1 dag contact met je op om alles door te nemen.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01