mural advertising mooiemuur rotterdam
graffiti advertising omroep max rotterdam

Graffiti advertising in Rotterdam.

“De nieuwe Vermeer” – Bijna alle werken van Johannes Vermeer komen dit jaar naar het Rijksmuseum voor de grootste Vermeer-tentoonstelling ooit.

In het tv-programma “De Nieuwe Vermeer” brengen creatievelingen en professionele kunstenaars uit heel Nederland deze verdwenen werken tot leven. Een ode aan de iconische schilder, maar vooral ook een ode aan creatief Nederland.

Ter promotie van het programma hebben Roy Valk en Tim Rodermans in samenwerking met Promodukties een muurschildering gerealiseerd in hartje Rotterdam.

Start van het programma; Zondag 12 februari 2023 om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Presentatie wordt verzorgd door Dionne Stax.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor graffiti advertising. Hieronder meer over de voordelen en mogelijkheden.

ContactGraffiti advertising

Laat je merk opvallen met mural advertising van MooieMuur

 

1. Graffiti advertising geschilderd door professionele street artists

Graffiti muurschilderingen zijn uniek en authentiek. Ze zijn met de hand geschilderd door echte street art kunstenaars met een passie voor kunst. Dit maakt ze veel waardevoller dan gewone posters. Het handgemaakte proces is al een attractie op zichzelf en trekt veel publiek.

– Uniek en authentiek: graffiti advertising is een exclusieve manier van adverteren. Er zijn maar een paar graffiti artiesten die deze vaardigheden beheersen, waardoor het een unieke manier is om je merk te promoten.

– Mensen vinden het geweldig: De aandacht die het schilderproces trekt, maakt het een geweldige manier om interactie te creëren met je doelgroep. Mensen vinden het geweldig om te zien hoe graffiti kunstenaars hun vaardigheden gebruiken om een ​​mooie mural advertising te maken.

– Duurzaam: Graffiti muurschilderingen gaan langer mee dan posters en billboards. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en behouden hun kleur en detail gedurende vele jaren. Hierdoor zal je merk nog lang zichtbaar blijven.

2. Grotere schaal:

Graffiti-advertisements zijn over het algemeen veel groter dan reguliere billboards. Ze bedekken veel meer ruimte en vallen meer op in de omgeving. Dit maakt ze ideaal voor het creëren van visuele impact en het veranderen van het gezicht van een compleet gebouw..

– Maximale zichtbaarheid: De grote schaal en aanwezigheid van graffiti muurschilderingen trekt de aandacht van mensen en maakt ze onmiskenbaar. Ze zullen worden opgemerkt, herinnerd en besproken.

– Grootste impact: Grotere oppervlakte bieden meer ruimte om creatief en opvallend te zijn. Ze zijn ideaal om de aandacht van je publiek te trekken en in één oogopslag een boodschap over te brengen voor je brand.

– Creatieve manier om gebouwen op te frissen: Het veranderen van de grijze, saaie muren in kleurrijke en levendige kunstwerken kan een persoonlijker tintje geven aan een gebouw en de hele omgeving.

3. Geweldige vorm van urban advertising:

Graffiti-advertenties zijn een perfect voorbeeld van urban advertising. Ze passen in het straatbeeld en de modesfeer van de stad. Ze geven een unieke ervaring aan de stedelingen en bezoekers van de stad.

– Past goed bij de moderne cultuur: Hedendaagse stedelijke cultuur verlangt naar nieuwe, spannende en creatieve manieren van adverteren. urban graffiti-advertising past perfect in deze trend.

– Unieke belevenis voor stedelingen en toeristen: Graffiti-advertenties zijn een verfrissende ervaring voor de stedelingen en toeristen, die genieten van het kijken naar de street art kunstenaars die de graffiti muurschildering maken.

– Versterkt het merkimago: Urban graffiti-advertising heeft een rauwe, authentieke en creatieve uitstraling. Hierdoor kunnen merken deze imago’s versterken en promoten. Dit kan helpen om een ​​duurzame brand image te creëren.

De kracht van graffiti advertising

Mural advertising is een ongelooflijk krachtig middel om je merk gezien te krijgen. Met MooieMuur kun je unieke en opvallende mural advertising en street art creëren om je te onderscheiden van de rest. Onze hand painted advertising genereert aandacht met zijn gedurfde visuals en creatieve ontwerpen. Het schilderproces is al iets bijzonders waar mensen voor blijven staan en met foto’s die op sociale media verschijnen, begint je gratis campagne – die miljoenen views genereert.

Bereik steden als Rotterdam en Amsterdam

MooieMuur biedt mogelijkheden voor een advertising campaign in steden als Rotterdam en Amsterdam. In deze twee steden bieden wij muren aan die per maand gehuurd kunnen worden. Met onze street artists kun je deze steden gemakkelijk bereiken en voor “your brand” miljoenen potentiële klanten krijgen.

Maar ook in London of Berlijn liggen er mogelijkheden voor advertisers die willen werken met graffiti murals. Bedenk je dan eens hoe groot de exposure is van jouw campagne. Eye catching advertising murals die door miljoenen voorbijgangers elke dag gezien worden.

Kunstig geschilderde mural advertising

Een kunstzinnige mural advertising voor je merk of product is een absolute blikvanger en kan miljoenen views genereren. Ons ervaren team van street artists werkt met je samen om unieke en op maat gemaakte murals voor je merk te maken die zich onderscheiden van de rest. Met ons ervaren team kun je er zeker van zijn dat je graffiti wall een krachtig middel zal zijn om je merk gezien te krijgen.

Vele anderen gingen jou al voor; Review door Action sport – Arnhem

De schildering werd uiteindelijk nog mooier als verwacht, kleurgebruik brilliant. De positionering op de muur zo dat een aantal potentieel storende elementen als ramen niet meer storend waren of niey meer opvielen, Fijne communicatie ook. De schildering is zichtbaar vanaf het spoor en de eerste reacties waren al binnen 24 uur binnen.

Druk je stempel met graffiti advertising! Wij informeren je graag over alle mogelijkheden in diverse steden. Creëer een onvergetelijke boodschap met professionele graffitikunstenaars die de ervaring en vaardigheid hebben om de klus goed te klaren!

ContactGraffiti advertising