foodtruck graffiti karski
foodtruck karski
foodtruck mooiemuur

Voeg wat graffiti toe aan je foodtruck! Dat dachten de eigenaren van Bite us by Nieuwenhuizen toen ze een kale witte truck kochten om hun dromen waar te gaan maken.

De foodtruck van Sander en Miranda is omgetoverd tot een echte aandachtstrekker op festivals. Je kunt niet om deze coole truck heen. Aandacht voor de kunst en het heerlijke eten. 2 vliegen in 1 klap. De graffiti kunst van Karski is opvallend en kleurrijk. Het is onmogelijk om de truck te missen wanneer deze geparkeerd staat op een festival.

Ze zijn ook een van de weinige foodtrucks die echt authentiek mexicaans eten serveren. De combinatie van geweldige kunst en heerlijk eten heeft deze truck een hit gemaakt op festivals.

Graffiti kunst is niet alleen voor muurschilderingen. Het kan ook goed gebruikt worden om je bedrijf te promoten. En of dat nu een gevel of foodtruck is die wij beschilderen, je zult gegarandeerd opvallen. Wil je meer weten over hoe MooieMuur jouw bedrijf in de picture kan zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en wij praten graag de details met je door.

BedrijvenContact