karski and beyond
karski and beyond fifa21
karski and beyond fifa21
Grote namen als Jonna Fraser, Sevn Alias, Edward van Gils “The Godfather”, Issy “Hitman” Hamdaoui, David “the Host” Butler & Samya Hassani zijn door Karski & Beyond vereeuwigd op een enorme muurschildering in de straatvoetbal-tempel van Nederland. Ter gelegenheid van het nieuw uitgebrachte seizoen van Volta Football in de EA SPORTS FIFA-serie.

Meer weten? Lees verder onder de afbeeldingen>

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren over alle mogelijkheden.

Contact
Om het tweede jaar van de straatvoetbalmodus VOLTA Football in de EA SPORTS FIFA-serie te vieren worden dit jaar verschillende werelden samengebracht in een uniek cross-over project. De Nederlandse straatvoetbal legendes Edward “The Godfather” van Gils en Issy “Hitman” Hamdaoui werken al jaren samen met EA SPORTS en hebben ook dit jaar weer een belangrijke rol als in-game characters in de story mode van VOLTA Football.
Daarnaast maken zij deel uit van het AMSTERDAM VOLTA SQUAD waarvan het shirt in de game vrijgespeeld kan worden door de spelers. Muurschildering is te vinden in de straatvoetbal-tempel van Nederland Streetkings in Zaandam. Een plek waar de groten der aarde samen komen.
Ook geïnteresseerd in een activatie campagne voor jouw merk? Product design, branding activation, reclame graffiti etc. Neem een kijkje op onze pagina voor reclame of neem vrijblijvend direct contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.
ReclameContact