We zitten midden in een lockdown i.v.m. corona. Het duurt allemaal voort. Straten zijn leeg. Mensen werken thuis. Kinderen mogen niet naar school.

In de P.C. Hooftstraat in Amsterdam zijn uit angst voor plunderingen na het invoeren van de avondklok veel winkels gebarricadeerd met blokken beton of houten panelen. Het is een troosteloos gezicht. Zeker als je er dan de grote getalen politie en ME die er vaak rondlopen bij optelt. Het geeft een beetje een naargeestig gevoel daar te lopen nu.

Lees verder onder de afbeelding>

Vrijblijvend sparren over jouw project?

Profuomo een kledingzaak voor heren bedacht dat het voor het straatbeeld tof zou zijn een graffiti aan te laten brengen op de houten panelen. Ze benaderden Karski and Beyond en adhoc in het weekend hebben de heren deze toffe muurschildering gerealiseerd. Super leuke reacties hebben we ontvangen. Mensen zijn erg blij met een beetje actie en de vrolijke kleuren in de straat.

Bedankt Profuomo voor deze spontane actie. Snel geschakeld, mooi resultaat.

Wil jij ook graag op korte termijn een graffiti muurschildering thuis of in je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Vrijblijvend sparren over jouw project?