Graffiti kinderfeestje Amsterdam

Ook voor volwassenen en bedrijven! Boek bij ons het gezelligste uitje met je vrienden en collega's.

Creatieve graffiti workshop in Amsterdam

Een creatieve graffiti workshop samen met je vrienden en vriendinnen. Op school of je verjaardag?

MooieMuur heeft meer dan 40 jaar ervaring in de graffiti scène en wij leren jou graag de beginselen van het graffiti spuiten. Karski is een bekende naam in de graffiti wereld en je krijgt les van niemand anders dan deze graffiti expert. Stel gerust al je vragen over street art.

Scrol verder voor meer informatie zoals de kosten, het programma en wat wij precies verzorgen.

Graffiti workshop MooieMuur

Vanaf 10 personen

Prijzen vanaf €400,-

Duur: 1,5 / 2 uur

Meerdere locaties

Kosten graffiti workshop

Duur van de basis workshop is 1,5 a 2 uur, maar kan in overleg aangepast worden aan jullie wensen. De kosten voor een 2 uur durende workshop incl. materialen zijn Euro 400,- excl. BTW en reiskosten. Kleinere groepen of individuele workshops kunnen besproken worden.

Wij geven workshops vanaf 10 personen. Leeftijd vanaf ongeveer 12 jaar. Dit i.v.m. de grootte van de spuitbussen. De handen van kleinere kinderen zijn nog niet groot genoeg om de spuitbus op een comfortabele manier te bedienen.

Een workshop boeken

Creatieve workshop volledig verzorgd

MooieMuur verzorgt alle materialen, de begeleiding, beschermende kleding en wij maken een leuke serie foto’s ter herinnering aan de dag. Er is heel veel mogelijk.

Een street art workshop op panelen, canvas, een legale graffiti plek, een eigen muur, spandoek een mobiele muur. We vinden altijd een passende oplossing voor jouw feestje.

Het graffiti workshop programma

Na ontvangst en de uitleg over de materialen zal de docent een korte uitleg geven over waar graffiti vandaan komt met een link naar Street art. Daarna zal worden gestart met de basistechnieken.

Er kan worden gewerkt met een vooraf bepaald thema of er kan vrij werk gemaakt worden met aanwijzingen en hulp van de docent. Na afloop evalueert de docent het werk en kunnen de deelnemers e.v.t. uitleg geven over hun werk aan de overige deelnemers.

Wij kunnen deze workshop in zowel Engels als Nederlands verzorgen.

Contact ons

Graffiti workshop op locatie

De workshop kan op diverse locaties gegeven worden. Op school. Bij jou thuis in de tuin. Één van onze buiten locaties of er kan een locatie gehuurd worden. Allemaal afhankelijk van je wensen, bijna alles is mogelijk.

Wij hopen dat we je voldoende informatie hebben gegeven om bij ons een toffe workshop te boeken. Heb je toch nog vragen? Neem dan via telefoon, app of ons contact formulier met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar én het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01