Skip to main content

MooieMuur - Graffiti Agency

Grafitti kunst voor thuis, bedrijf en overheid

Welkom bij MooieMuur

Je wil iets bijzonders aan de muur! Iets anders, iets aparts. Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij maken met passie de mooiste muurschilderingen. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij voor een unieke graffiti met een WoW factor. Wij sparren graag over jouw graffiti ideeën en vertalen deze naar een ontwerp wat helemaal bij jou past! Nooit 2x hetzelfde. Je hebt gegarandeerd een origineel graffiti kunstwerk in huis. Doe inspiratie op in onze portfolio en neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

ParticulierenBedrijvenOpenbare ruimte
Karski graffiti mooiemuur

Graffiti kunst voor bedrijven

Écht aandacht genereren voor jouw bedrijf? Met een muurschildering maak je impact. Op kantoor inspireer jij je klanten en personeel. Een reclame schildering op straat om aandacht te creëren voor jouw merk.

Vergroot je zichtbaarheid met een graffiti muurschildering! Wij sparren graag met jou over jouw bedrijf en de mogelijkheden om jouw merk door middel van graffiti kunst in de schijnwerpers te zetten.

Bedrijven

Reclame schilderingen ⎜ Brand activation

Naast graffiti kunst maken wij reclame schilderingen⎜mural advertisements. We kunnen meedenken in activatie campagnes en design voor jouw merk of product. Vanuit onze achtergrond in de reclame zijn wij in staat een marketing strategie uit te denken en uit te voeren. Een video van het live beschilderen van een muur voor je sociale media kanalen. Een toffe influencer kit ter ondersteuning van je nieuw te lanceren merk. Er is heel veel mogelijk.

Een eenmalige actie of een complete campagne neerzetten? Bij ons krijg je altijd precies wat bij je past. Wij bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw creatieve campagne en zorgen voor interactie met de doelgroep.

ReclamePortfolio

Graffiti ideeën voor in huis

Muurschilderingen kunnen voor heel veel ruimten in huis worden toegepast. De keuken, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, woonkamer, tuinmuur, garagedeur en ga zo maar door. Wij maken met liefde een graffiti naam in de slaapkamer van een stoere meid. En misschien wel een race auto in jouw slaapkamer.

Met een muurschildering zorg je voor een instant wow effect in je huis. Je creëert sfeer en door de juiste kleuren te kiezen kun je een heel warme of frisse toon neerzetten. Je kunt het heel rustig en bescheiden houden, maar misschien hou jij wel juist van knal kleuren. Echt alles is mogelijk met een graffiti schildering.

Lees meer over onze werkwijze en mogelijkheden op onze speciale pagina.

Muurschildering thuisGraffiti naam op de muur

Professionele graffiti kunstenaars

MooieMuur heeft als agency al vele projecten mogen uitvoeren voor diverse klanten over de hele wereld. Wij verbinden grote merken, reclamebureaus, vastgoedontwikkelaars en overheidsinstellingen met een wereldwijd netwerk van artiesten. Wij hebben voor elk project een passende graffitikunstenaar.

Wij werken met een klein team waardoor jij verzekerd bent van korte lijntjes. Je vragen worden altijd binnen één dag beantwoord. Persoonlijk contact is heel belangrijk voor ons.

Contact

Graffiti muur laten maken? Check onze recente projecten en doe inspiratie op voor jouw muurschildering.

Like what you see? Meer portfolio werk

Geïnteresseerd om met ons te brainstormen over je project?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01